U15-ös csapatunk bajnoki rajtja nem úgy sikerült, mint azt szerettük volna, hiszen hazai pályán szenvedtek kétgólos vereséget a Balassagyarmat gárdájától. A Jászberény ellen azonban sikerült a javítás, nem is akármilyen gólkülönbséggel.

U15

DPASE – Jászberény 8:0 (2:0)

Arany Dávid edző az első, elveszített hazai meccs után igen kemény munkát vezényelt játékosainak, melyet ők kiválóan végeztek el. A fiatalok mindegyike nagyon fegyelmezett és motivált volt. Lehetett érezni rajtuk, hogy minél előbb szeretnék kijavítani a múlt heti csúnya szezonkezdést. Talán ennek okaként a mérkőzést nem kezdtük jól, a nagy akarás egy görcsös játékká ment át. Az első negyedórában a ránk abszolút nem jellemző ívelgetős focit játszottuk. A 20. percben végre sikerült betalálnunk, s onnantól kezdve átszakadtak a gátak, elkezdtünk focizni, az edzésen gyakorolt elemek köszöntek vissza a játékunkban. A második félidőben már gólparádét rendeztünk, így örömfocivá alakult át a mérkőzés. Játékosaink végighajtották a találkozót, egy percre sem álltak meg, akkor is maximálisan odatették magukat, amikor már régen eldőlt az összecsapás.

Így látta:

Arany Dávid edző: – Még ilyen arányban is teljesen megérdemelt a győzelmünk. A srácok maximálisan átérezték a helyzetünket, igazi profiként viselkedtek a pályán. A csapat a győzelmet a 3 sérült játékosunknak, Vajda Robertónak, Németh Márknak és Bagó Gergőnek ajánlja. Bízunk benne, hogy minél előbb vissza tudnak térni közénk és velük még erősebbek lehetünk.

 

Dunaújváros: Gergely Milán – Kocsis Dávid, Balogh Dominik, Halász Péter, Garda Bálint – Behán Adrián, Palotai Márk, Kovács Barnabás – Schnierer Balázs, Balyi Adrián. Cserék: Gertner Patrik, Perjési Viktor, Rudolf András. Edző: Arany Dávid

 

Gólszerzőink: Balogh D. (2), Rácz, Kovács, Schnierer, Behán, Balyi, Perjési.