DSC_0003Artner Tamás: Először is fontos megemlíteni, hogy Vaskó Tamás elment és ezúton is szeretném megköszönni munkáját. Nagyszerű, hogy tovább tudott lépni, hogy NB1-be vissza tudott kerülni és stabil játékos a klubban.

A vezetőség részéről remek döntés volt a három fiatal játékos leigazolása. (Koszó Balázs, Gengeliczki Gergő, Lorentz Márton)
Szolnokon megkaptuk a szabadkezet, hogy felálljunk a legjobb összeállítással. De úgy döntöttünk, a fiatal szabályt szem előtt tartva rakjuk össze a csapatot. Saját nevelésű játékosunkat, Szellák Somát állítottuk be, aki 30 percet játszott. A csereként pályára lépő Melczer Vilmos hozzáállása is nagyon jó. A sérülése után szépen felépítette magát, nagy szükség volt rá.
Szolnok a feljutásért játszik és a feltételrendszerük is olyan, hogy jövőre NB1-ben szeretnének szerepelni. Ha ezt szem előtt tartjuk, és hogy idegenben játszottunk, nagyon értékes pontot hoztunk el. A hat mérkőzés óta most ment a legjobban a játék. Tudtuk rengeteget birtokolni a labdát, sok támadásunk volt. Amit elterveztünk, maximálisan meg tudtuk valósítani, ami a jövőre nézve igen bíztató. 16 új játékost igazoltunk, most kezd összeállni a csapat, de jó úton haladunk. Fontos, hogy a játékosok élvezzék a futballt.
A Csákvár elleni mérkőzés nagyon fontos. Remek játékra van kilátás, nyerni kell. A legjobb csapattal fogunk felállni.

DSC_0005

Melczer Vilmos: A Szolnok elleni mérkőzésen csereként álltam be, jól küzdött a csapat, többet volt nálunk a labda. Éreztük a Szolnok játékát, nem volt nehéz beállni. A sérülésem miatt sokat kihagytam, de nem ment rosszul, alakulok. A csapat hangulata pozitív, várjuk a szombati mérkőzést. Ennél szebb sport nincsen. A Csákvár ellen egy cél van. A győzelem.