A mai sajtótájékoztatón Artner Tamás vezetőedző beszámolt a Csákvár elleni mérkőzés tapasztalatairól és vázolta a hétvégi gyirmóti találkozó esélyeit.

ArtnerArtner: A 70. percig maximálisan elégedett voltam a csapattal, összeszedetten játszottunk. Egyedül talán a gól hiányzott, de végig mi domináltunk. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidő elején megrúgtuk a gólt, sajnos nem született több és a két meghatározó játékosunk lecserélésével már nem tudtuk megtartani a labdát. Az utolsó 20 percben nehezen ment a játék, de ennek ellenére több olyan helyzetet kidolgoztunk, ahol gólt lehetett volna lőni. Gratulálok a fiúknak, nagyon taktikus, nagyon fegyelmezett és akaratos játékot mutattak.

Szombaton ismét egy kemény mérkőzésre számíthatunk. A bajnoki cím megszerzésére esélyes Gyirmót csapatához látogatunk. Eddig két vereség, egy döntetlen és egy győzelem a mérlegünk a győri csapattal.

Artner: A bajnokság legnagyobb favoritjához megyünk. A legjobb körülmények között ők tudnak dolgozni. Nagyon jó mérkőzésre van kilátás. A jelenlegi állapotunk egyre jobb, már Csehi és Orosz is hadra fogható. Ez az a mérkőzés megint, ahol a legnagyobb csapattal kell felállni. Ünnepségre megyünk, szombaton avatják az új stadiont Gyirmóton, reméljük nekünk lesz okunk az örömre.

MagasfoldiMagasföldi József: Nagyon örülök a Csákvár elleni győzelemnek. Fontos célkitűzés volt, hogy itthon tartsuk ezt a három pontot a szolnoki döntetlen után. Ebben az évben ezen a mérkőzésen játszottunk eddig a legmasszívabban és leghatározottabban. Csákvár játékstílusa megnehezítette a dolgunkat, de ettől függetlenül magabiztosan győztünk.

Gyirmót együttese masszív, magabiztos társaság. De ettől függetlenül szeretnénk a saját játékunkat játszva, jó eredményt elérni. Győzni megyünk természetesen. A szombati nap különösen fontos a győriek számára, hiszen elkészült a stadion és az avató ünnepségre érkezünk. Ezért lehet rajtuk némi nyomás, de ismerem az ellenfelet, három évet töltöttem velük, kemény csapat. Viszont tartom magunkat is annyira erősnek, hogy okos, tudatos játékkal ki tudjuk ezt használni. Nem lehetetlen megverni őket. Bízom a csapatban.

A legenda szerint a volt csapatának mindenki lő gólt.

Több együttesnél játszottam, ez hellyel-közzel be is vált, de így felelőtlenség lenne kijelenteni. Az számít, hogy a csapat sikeres legyen. Mindegy ki rúgja a gólt.