DSC_0412A 7. fordulóban, hazai pályán egy gólos győzelmet arattunk a Csákvár Aqvital FC együttese ellen.

Az első félidőt magabiztosan kezdtük, több helyzetet kidolgoztunk, percekre beszorítottuk ellenfelünket a saját térfelére, de a szünetig sajnos nem tudtuk gólra váltani a próbálkozásokat.
A második félidő 3. percében Czár Richárd góljával megszereztük a vezetést, de Melczer Vilmos és Magasföldi József cseréje után megtört a lendület. A Csákvár csapata megpróbálta ezt kihasználni és agresszívabb támadásba kezdett, a 76. percben Molnár fejesét a felső kapufa hárította. A 80. percben Jakab, a 83. percben Villám is begyűjtött egy-egy sárgalapot. A hosszabbítás második percében Artner Tamás Jakab helyére Sóron Tibort cserélte.
Több gól volt a meccsben, de a három pont a miénk és ezzel együtt a tabella 8. helye!

Dunaújváros: Szűcs, Koszó, Gengeliczki, Villám, Lorentz, Czár, Petneházi, Melczer (65. Orosz), Magasföldi (74. Sárközi), Jakab (92. Sóron), Eppel.
Góllövő: Czár (48.)

Csákvár: Gróf, Hajdú, Dulló, Racskó, Szalai (46. Fényes), Baranyai, Molnár D., Kocsis, Makrai (63. Oldal), Mihály (87. Vaszicsku), Molnár T.

DSC_0516Artner Tamás vezetőedző (Dunaújváros): Megérdemelten nyertük a mérkőzést, az első félidőben is sokat tettünk érte. A második félidőben hamar megrúgtuk a gólt, sajnos nem rúgtunk másodikat, pedig kétszer is volt lehetőség. Óriási ziccerünket sajnos nem tudtuk gólra váltani. Azok a játékosaim, akik a felkészülés végén érkeztek, mint Melczer Vilmos – aki meghatározó játékos – kivált, már nem tudtuk úgy megtartani a labdát, ahogy szerettük volna. Le kellett cserélni Magasföldi Józsefet is, de ennek ellenére úgy érzem, hogy ha a végén pontosabbak vagyunk, megrúghattuk volna a második gólt. Masszív a csapat, tudunk jól játszani.

 

DSC_0513Toldi Gábor vezetőedző (Csákvár): Nagyon nagy csata volt a pályán, a középpályán dőlt el a mérkőzés. Gólratörőbben játszott a Dunaújváros, de végig arra törekedett, hogy megtartsa az egy gólos vezetést. A második félidőben láthatóan húzták az időt.
Sokkal többet kell felvállalni egyénileg és sokkal kreatívabbnak kell lenni. Ez okozta a vereségünket. Gratulálok a Dunaújvárosnak és kollégámnak.

 

[slideshow_deploy id=’10762′]