Fiatal reménységeink a hétvégén ismét megizzasztották ellenfeleiket és sikeresen zárták a szombati napot. U17-es lányaink sajnos nem tudtak elutazni Szegedre, ezért a vasárnapi mérkőzés elmaradt.
uphetvege

U19. Dunaújváros – Dunaharaszti 7-0
Dunaújváros: Késmárky, Koval, Kereszturi, Tamaskó, Vitos (46. Katona), Szellák, Bartha K., Vajda (68. Badi), Takács (53. Csányi), Nagy (56. Bartha R.), Rajszki (46. Ásványi)
Góllövők: Tamaskó, Koval, Szellák, Nagy (2), Vajda, Csányi

Jakab Elek edző: Játékunkban kevés volt a váratlan megoldás, mert az ellenfél védekezésre rendezkedett be, aminek átjátszásához gyorsabb tempóban kellett volna játszani. A második félidőre növelni tudtuk a játékunk sebességét és ezzel javult a játékunk minősége is.

U17. Dunaújváros – Dunaharaszti 7-2
Dunaújváros: Szabó, Hamar E. (46. Parádi), Hompót, Topp, Vajda (46. Pinczési), Mezőssy (46. Rácz), Novák, Tóth, Dobos, Hamar I., Boldizsár (76. Máthé)
Góllövők: Novák, Dobos (2), Boldizsár (2), Hamar I. (2.)

Lőrincz Emil edző: Nem vagyok maradéktalanul elégedett a játékkal, többre is képesek a srácok. Pontatlanok voltunk, előfordultak hibák, de ezeket ki fogjuk javítani.

U15 Dunaújváros – Hatvan 12-1
Dunaújváros: Gergely (46. Németh), Kocsis, Balogh, Garda, Halász, Behán, Perjési (62. Balyi), Palotai, Schnierer (62. Gertner), Kovács, Rácz
Góllövők: Perjési, Schnierer (2), Rácz (3), Kovács, Behán, Palotai, Balogh (2), Gertner

Arany Dávid edző: A középpályán nagyon nagy fölényben játszottunk az egész meccsen, mind a három középpályás nagyon jól teljesített. Profin álltak a mérkőzéshez a srácok, meg vagyok elégedve.

U14 Dunaújváros – Hatvan 4-0
Dunaújváros: Lukács, Szabó, Veszeli, Schnierer, Kozma, Slett, Bakos, Dorogi, Al-Sheraji, Pálfi (46. Farkas), Németh (68. Bagó)
Góllövők: Slett (3), Bakos

Salamon Miklós edző: A csapat végig lelkesen játszott. Már a félidőre eldönthettük volna a mérkőzést, sok ziccert hagytunk ki. Mindenki tette a dolgát, most egy igazi csapatot láttam, akik egymást is kisegítve szerezték meg a három pontot. Természetesen akadtak hibák, amik kijavításra szorulnak, de ezen a napon belefért.

Női felnőtt:

Nyírség – Dunaújváros 6-1
Dunaújváros: Huszta, Rupa, Horváth, Somogyi, Magyar (71. Fülöp), Zumbulisz, Varga (64. Gulyás), Szatmári, Nagy (65. Tóbiás), Pasker, Szabó
Góllövő: Pasker

Vígh György edző: Hatalmas szélviharban kezdtük a mérkőzést, ami nehezítette a játékosok dolgát. Támadtunk, próbáltunk gólt szerezni, de lekontráztak és nem tudtuk értékesíteni helyzeteinket.

U17-es lányaink szegedi mérkőzése elmaradt.