Az elmúlt hétvégén utánpótlás csapataink itthon léptek pályára és a négy mérkőzésből három alkalommal fölényes győzelmet arattak. Külön említést érdemel az U17-es korosztályban Boldizsár Csaba bravúrja, aki egy mérkőzésen nyolcszor talált az ellenfél hálójába!

1

U19: DPASE – Diósdi TC 8-0
DPASE: Késmárky Bence, Barócsai Bece, Katona Ádám, Bartha Kristóf, Keresztúri Balázs, Kercsó Bence, Takács Szabolcs, Csala Dávid, Nagy Dominik, Vajda Dávid, Polacsek Patrik
Cserék: Szabó Benjamin, Vitos Norbert, Kis Barna, Csányi Dávid
Góllövők: Csányi (2), Nagy, Vajda, Takács, Katona, Vitos, Kercsó

DSC_0071

Jakab Elek edző: Az első félidőben az ellenfél intenzív védekezését nehezen törtük át, kevés volt a kreatív megmozdulás. Viszont a kevés labdavesztésnek köszönhetően a diósdi csapat védekezésre rendezkedett be, mely felőrölte erejüket. A második félidőben a csapat összeszedetten játszott, melyet a gólok száma is mutat.

U17: DPASE – Diósdi TC 14-0
DPASE: Tóth Patrik, Holentoner Edvin, Hompót Dániel, Topp Bence, Vajda Brendon, Mezőssy Márk László, Hamar István, Tóth Ákos Károly, Novák Zsombor, Dobos Áron, Boldizsár Csaba
Cserék: Hamar Erik Viktor, Garda Bence, Hollósi Bálint, Pinczési Bence István, Rácz Kevin
Góllövők: Boldizsár (8!), Dobos (3), Novák, Hamar, Meszler (Diósdi TC öngól)

DSC_0045

Lőrincz Emil edző: 60 percig jól működött a csapat a támadásban, sok gólt lőttünk, de a végére alábbhagyott a lendület, ami talán a fölényes vezetésnek is köszönhető. Eddig mindhárom lejátszott mérkőzésnél elhoztuk a három pontot, ami nagyon szép teljesítmény, hiszen cél, hogy megnyerjük a bajnokságot.

U15: DPASE – Jászberényi SE 8-0
DPASE: Gergely Milán, Kocsis Dávid, Balogh Dominik, Halász Péter, Garda Bálint, Behán Adrián, Palotai Márk, Kovács Barnabás, Schnierer Balázs, Balyi Adrián.
Cserék: Gertner Patrik, Perjési Viktor, Rudolf András
Góllövők: Balogh (2), Rácz, Kovács, Schneirer, Behán, Rudolf, Balyi

Arany Dávid edző: Még ilyen arányban is teljesen megérdemelt a győzelmünk. A srácok maximálisan átérezték a helyzetünket, igazi profiként viselkedtek a pályán. A csapat a győzelmet a 3 sérült játékosunknak, Vajda Robertónak, Németh Márknak és Bagó Gergőnek ajánlja. Bízunk benne, hogy minél előbb vissza tudnak térni közénk és velük még erősebbek lehetünk.

U14: DPASE – Jászberényi SE 1-2
DPASE: Juhász Barnabás, Veszeli Béla, Slett Kristóf, Schnierer Joel, Farkas Imre, Gálfi Dávid, Bakos Patrik, Dorogi Benjámin, Szabó Bence, Pálfi Patrik, Németh Péter
Cserék: Dudás Máté, Bagó Kristóf, Szabó József
Góllövő: Bakos

Untitled-1

 

Salamon Miklós edző: Az első félidőben hiányzott az összhang, de a második félidőben már lendületesebben játszott a csapat. Bár egy óriási ziccer kimaradt, mégis megszereztük a vezetést egy oldalszabadrúgást követően. A végére elfáradtunk, a döntetlen reálisabb lett volna.