Utánpótlás csapataink hétvégén újfent remekül szerepeltek. Mind a négy korcsoportban több, mint tíz gólt rúgtak a fiúk, U17-es lányaink pedig döntetlent játszottak Kecskeméttel! U19-es és U17-es együttesünk az 5. forduló után 15-15 ponttal, magasan vezetik a tabellát. Gratulálunk!


DSC_0071U19: Érd – Dunaújváros 1-13

Késmárky (Györfi 46.), Tamaskó, Katona, Kereszturi, Bartha, Csala (Kercsó 64.), Szellák, Vajda, Takács (Rajszki 58.), Nagy (Vitos 58.), Kis (Ásványi 58.)
Góllövők: Takács, Nagy (3), Tamaskó (2), Vajda, Kis, Szellák (2), Ásványi (2), Rajszki

Jakab Elek: Az első félidőben megtörtük az ellenfél védekezését, melyet az elért eredmény is jól mutat.

U17: Érd-Dunaújváros 0-18
Tóth P., Holentoner, Hompót, Topp (Parádi 62.), Vajda (Pinczési 46.), Tóth Á., Hamar I., Hamar E., Boldizsár, Dobos, Novák
Góllövők: Novák (5), Hamar I., Tóth Á., Hompót, Dobos (3), Boldizsák (6), Hamar E.

Lőrincz Emil edző: A mérkőzés jó volt arra, hogy a támadójátékot gyakoroljuk. Ez nagyjából sikerült, de a helyzeteink felét tudtuk csak berúgni. A hozzáállással meg vagyok elégedve, még a sok rúgott gól miatt sem hanyatlott a lelkesedés.

U15: Dunaharaszti – Dunaújváros 0-11
Gergely, Balogh, Rudolf, Garda (Schnierer 41.), Halász, Behán, Perjési, Palotai (Gertner 41.), Balyi, Kovács, Rácz
Góllövők: Kovács (4), Perjési (2), Behán (2), Balyi, Balogh, Rácz

Arany Dávid: Az első félidőben nem sikerült az elvárt játékot hozni, de a második félidőben jobban működtünk csapatként. A 11 rúgott gól ellenére, úgy gondolom több volt ebben a mérkőzésben.

U14: Dunaharaszti – Dunaújváros 0-10
Dudás (Juhász 41.), Veszeli, Gálfi, Schnierer, Szabó Z., Slett, Bagó, Dorogi, Bakos, Kozma (Pálfi 55.), Németh (Szabó J. 65.)
Góllövők: Kozma, Bakos, Bagó, Gálfi, Slett (4), Dorogi, Pálfi

Salamon Miklós edző: A kezdetektől irányítottuk a mérkőzést és sikerült is gólokat szereznünk az elején. A fiúk élvezték a játékot, felvállalták a tanultakat és az első félidőben ezek rendre be is jöttek. Nem vagyok maradéktalanul elégedett a teljesítménnyel, sok hiba fordult elő. De ez a győzelem önbizalmat kell, hogy adjon a srácoknak az elkövetkezendőkben.

A hétvégén a lányok Kecskemét gárdáját fogadták itthon, a műfüves pályán.

10U17 Lány: Dunaújváros – Kecskemét 3-3
Huszta, Dénes, Fülöp, Szabó, Mészáros (Áldott 37.), Varga, Tóbiás, Gyolcsos, Markovits, Rafael
Góllövők: Rafael, Varga (2)

Vígh György edző: A mérkőzést nagyban befolyásolta az erős szél, de viszonylag kiegyenlített volt a mérkőzés. Nagyot játszottak, nagyot hajtottak, de még alakulóban van a csapat.