U15-ös csapatunk bajnoki rajtja nem úgy sikerült, mint azt szerettük volna, hiszen hazai pályán szenvedtek kétgólos vereséget a Balassagyarmat gárdájától.

DPASE – Balassagyarmat 0:2 (0:2)

halaszpeter

Nem sikerült úgy kezdeni a bajnokságot, ahogy szerettük volna, hiszen hazai pályán vereséggel kezdtünk egy rendkívül lelkesen és „csibészesen” játszó Balassagyarmattal szemben. Bár jól kezdtünk, mezőnyfölényben voltunk, mi irányítottuk a játékot, sajnos az első negyedóra végén elkövettünk egy óriási fegyelmezetlenséget, amikor teljesen felesleges tizenegyessel ajándékoztuk meg az ellenfelet, amelyet gólra is váltottak. Csapatunk ezután egy kicsit megzavarodott, rengeteg technikai és átadási hibát követett el, melyet ismét góllal büntetett ellenfelünk. A szünetben Arany Dávid átszervezte a csapatot, illetve megnyugtatta játékosait, amely jótékony hatással volt a fiatalokra, hiszen a második félidőben szinte végig a Balassagyarmat térfelén folyt a játék. Sikerült teljesen kapujuk elé szorítanunk őket, azonban ezen a mérkőzésen a kiválóan védő balassagyarmati kapusnak is köszönhetően nem sikerült gólt szerezni.

arany

Arany Dávid: – A csapat és én is óriási pofonként éltük meg ezt a találkozót. Úgy gondolom, hogy ezen a találkozón magunkat vertük meg. A srácok főleg 2:0 után nem bírták el a rájuk nehezedő nyomást. Pozitívum viszont, hogy végig küzdöttek hajtottak, egy percre sem adták fel. A munka folytatódik tovább, még nagyobb intenzitással és fegyelemmel!

 

Dunaújváros: Gergely Milán – Balogh Dominik, Rudolf András, Halász Péter,  Rácz Adrián – Behán Adrián, Palotai Márk, Vajda Roberto – Perjési Viktor, Kovács Barnabás, Schnierer Balázs. Cserék: Gertner Patrik, Balyi Adrián, Garda Bálint, Kocsis Dávid. Edző: Arany Dávid