Bajnoki mérkőzést ugyan nem játszott csapatunk az elmúlt hétvégén, de a játékosok keményen készülnek a következő fordulóra. Szombaton Kisvárda ellen lépnek pályára. A mai sajtótájékoztatón Artner Tamás vezetőedző és Melczer Vilmos számolt be az elmúlt két hét eseményeiről, illetve a közelgő mérkőzés esélyeiről.

Artner1015Artner: Két hete szombaton a Szeged ellen léptünk pályára és egy nagyon nehéz mérkőzésen, egy nagyon jó csapatot vertünk meg. Ezúton is gratulálok a fiúknak. Múlt héten egy edzőmérkőzést játszottunk. Csákvár gárdáját itthon fogadtuk és 2-2 játszottunk velük.
Ez a hét nem indult könnyen, mert az időjárás megnehezítette a dolgunkat. Két napig műfüvön tudtunk edzeni, de tegnap már Pálhalmán készülhettünk. Úgy érzem, maga a felkészülés teljesen rendben van, és a sérülteket leszámítva jó állapotban várjuk a mérkőzést.
Kisvárda a kezdeti nehézségek után összeállt, teljesen átalakult a csapat. Sok új igazolásuk van, sok NB1-es játékos játszik a keretben. Nagyjából két hasonló képességű csapat fog pályára lépni, a pillanatnyi forma fogja eldönteni, hogy ki lesz a sikeresebb. Én bízom a fiúkban.

Melczer1015Melczer: Az elmúlt két hétben a két edzőmérkőzés volt a fő terhelés, de emellett kemény edzéseken vettünk részt, ahol mindenki a legjobb teljesítményt nyújtotta. Én is úgy látom, hogy összeállt a csapat a hétvégi találkozóra. Megnéztem a Mezőkövesd elleni mérkőzésüket, nagyon jó csapat benyomást keltették. Agresszívan futballoztak, szép támadásokat vezettek, jól játszottak. Azt gondolom nehéz mérkőzésre számíthatunk, de nekünk kell nyerni.