A mai sajtótájékoztatón Artner Tamás vezetőedző mellett az újonnan bemutatkozó fiatal játékos, Tamaskó Ádám elemezte az elmúlt hétvégi kisvárdai és a közelgő soroksári találkozót.

Artner151022Artner: Lelkesen és egységesen játszottunk Kisvárdán, de keveset birtokoltuk a labdát. A hazaiak jobban tudtak alkalmazkodni a pályához, jól passzoltak, mozgékony játékot játszottak. Mi vezettünk sokáig és ők ezért plusz energiákat mozgósítottak. Viszont a fiúkat nagy dicséret illeti, mert csapatként küzdöttek. A körülmények is nehezítették a játékot, folyamatosan esett az eső, a második félidőre a pálya talaja teljesen alkalmatlanná vált a futballra. Ami fájdalmas, hogy a végén kaptunk egy szerencsétlen gólt és ezzel el is dőlt a mérkőzés

A soroksári találkozó nem lesz egyszerű. A legutóbbi mérkőzésükön Mezőkövesd ellen ugyan vereséget szenvedtek, de a játékuk alapján akár győzhettek is volna. Új edző érkezett az együtteshez és kimondottan mozgékony, ügyes játékosaik vannak. Az elmúlt időszakban több, kipróbált NBI-es játékost is szerződtettek. Gyepes, Gohér, Fülöp, Pál nem kevés rutinnal rendelkeznek és van válogatott emberük is. Szépen, tetszetősen futballoznak.

A felkészülést akadályozta az esős időjárás, műfüvön tudtunk edzeni. Három sérültünk van továbbra is, Csehi Tamás, Orosz Márk, Fejős Áron. De bízom a fiúkban, hiszen azt látom, hogy hétről hétre jobbak vagyunk, megtaláltuk azt a csapatot, amelyikkel sikeresek tudunk lenni. A cél a győzelem.

TamaskoTamaskó: Örülök, hogy lehetőséget kaptam Kisvárda ellen. Az öltözőben nagyon izgultam, mert mégis az első NBII-es meccsem előtt álltam. De ahogy pályára léptem, éreztem, hogy akkora küzdeni akarás van bennem, hogy jól fogok teljesíteni. A vizes pálya ugyan nehezítette a játékot, de próbáltam minden labdára odaérni. A mérkőzés előtt a csapattársak biztattak és a játék végén többen gratuláltak a szereplésemhez. Ha szombaton megkapom a lehetőséget, élek vele. Sokat számít, ha bíznak bennem.Győzni kell itthon.