Ajka – Dunaújváros 0-6

ajkapase

fotó: Györkös József

A bajnokság 12. fordulójában Ajkára utazott együttesünk és remekül kezdte a mérkőzést. A 4. percben Fejős Áron kapott egy remek labdát és 10 méterről a léc alá vágta (0-1). A 26. percben ismét Fejős, de most fejjel talált a hálóba (0-2) és ezzel az eredménnyel mehettünk a szünetre. A második játékrészben csak 10 percet kellett várni Eppel góljára (0-3), a hetvenedik percben Petneházi bombázott 26 méterről a kapuba (0-4). A rendes játékidő utolsó percében Eppel passzolt pontosan Magasföldinek, aki a bal alsóba lőtte (0-5). Ez is csodálatos befejezés lett volna, de a hosszabbítás utolsó pillanatát kihasználva Eppel még egyszer bevette Gőcze kapuját (0-6). Parádés győzelem, örömjáték, 6 gól, 7. hely a tabellán!

 

Dunaújváros: Szűcs – Lorentz, Gengeliczki, Koszó – Tamaskó, Villám, Petneházi, Jakab, Czár (82. Spánitz) – Sóron (76. Magasföldi), Fejős (37. Eppel)

Góllövők: Fejős (2), Eppel (2) Petneházi, Magasföldi

Artner Tamás vezetőedző: A csatáraim napja volt, de óriási gratuláció az egész csapatnak, mert szenzációsan futballozott mindenki. Végig irányítottuk a mérkőzést. A védekezésünket is jól mutatja, hogy Szűcs Lajos szinte labdához sem ért. Az egész csapat egységesen jó teljesítményt nyújtott.

Gratulálunk!