A bajnokság 11. fordulójában Soroksár együttesét fogadtuk hazai pályán. Az előző hetek zord időjárása, a sok esőzés nem kedvezett a játéknak, mindkét csapat küzdött a csúszós talajjal.
A kezdőrúgást a 14 éves Pribék István végezte el, aki születésnapjára kapta ajándékba ezt a lehetőséget.

14.

A mérkőzést rögtön a 2. percben egy ziccerrel kezdtük, Magasföldihez került a labda, aki fölé bombázta. Végig a kihagyott helyzetek jellemezték a mérkőzést, többször kerültünk fölénybe, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. A 69. percben a Soroksár játékosa, Kákonyi kapott óriási labdát, és nagy erővel a bal alsóba lőtte (0-1). A lendület továbbra is megmaradt, de mégsem sikerült találatot szerezni. A játékvezető 3 perces hosszabbítást jelzett és az utolsó percben egy szabadrúgás következtében a kapufáról Koszó elé pattant a labda, aki könyörtelenül a hálóba lőtte (1-1) és ezzel a góllal megmentett a csapatnak egy pontot, illetve döntetlenre állította a végeredményt.

soroksar1

Mindkét mester kicsit csalódottan nyilatkozott a mérkőzésről.

Lucsányszky Tamás vezetőedző (Soroksár): Zsebben volt a három pont, de hoztunk egy rossz döntést és elkapkodtuk a végét. Meg kell tanulni a csapatnak nyerni. Ez a mérkőzés a miénk volt. Nem adtunk sok lehetőséget az Újvárosnak, szervezetten, jól játszottunk és sajnálom ezt a két pontot.

Artner Tamás vezetőedző (Dunaújváros): Amit felépítettünk az utóbbi hetekben, azt ma leromboltunk. Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, és a második játékrészben is kimaradtak a ziccerek. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, amit elkerülhettünk volna. Viszont ami pozitív, végig küzdöttünk, hogy döntetlenre hozzuk a mérkőzést. De az összkép alapján csalódott vagyok. A hazai mérkőzéseket kötelező megnyerni.

Dunaújváros: Szűcs – Koszó, Gengeliczki, Villám, Lorentz – Czár, Petneházi, Melczer, Jakab – Magasföldi, Eppel

Góllövő: Koszó (93.)