A szombati Soroksár elleni mérkőzést csalódásként élte meg a csapat és a vezetőség egyaránt. De abban mindenki egyetértett, hogy a játékosok végig küzdöttek, hajtottak, akarták a győzelmet, melyet a kidolgozott helyzetek is mutatnak.

Artner Tamás vezetőedző helyett Székely Tibor másodedző és Szűcs Lajos csapatkapitány elemezte a Soroksár elleni találkozót.

Szucs_Szekely

Szűcs Lajos és Székely Tibor

Székely: Fájdalmasan érintett bennünket a végeredmény, mindenképpen abszolválni kellett volna a mérkőzést. Kidolgoztunk egy koncepciót, sajnáljuk, hogy nem sikerült megvalósítani, de a tanulságokat le tudjuk vonni. Ugyan nekünk volt több helyzetünk, de keressük az okát, hogy miért nem sikerült gólra váltani. Ami pozitív, hogy minden játékos végig küzdött, végig akarta a győzelmet és a csapat erejét mutatja, hogy az utolsó percben sikerült egyenlíteni.

A héten az Ajka elleni találkozóra készült a csapat, és a program részeként edzőmérkőzést játszottunk Mezőfalva együttesével. Ajkán egy harcos csapattal fogunk találkozni, akik magabiztosan védekeznek, a kontrák az erősségeik. Győzelemért megyünk.

Sajnos ennek a felkészülési mérkőzésnek a vesztese Melczer Vilmos, aki jelezte már, hogy egy ideje az achilleszével kínlódik, és most részleges combizom szakadást szenvedett. Remélhetőleg Csehi Tamás az utolsó két mérkőzésen már pályára tud lépni és erősítheti csapatot.

Szűcs: Egy olyan kellemetlen csapattal mérkőztünk, aki ellen nem lehet szépen játszani, de ha Magasföldi Józsefnek sikerül az elején gólt szerezni, kénytelenek lettek volna kijönni a kapujuk elől és mögöttük olyan területek nyílnak, ahol helyzeteket lehetett volna kialakítani. Nem mellékesen a Soroksár kapusa is parádésan védett.

Ajka ellen is a győzelem a cél. A csapat sokkal többre hivatott, mint ahogy a jelen pillanatban a tabellán szereplő helyezésünk mutatja. Nagyon sűrű a mezőny, ha nyerünk, ott lehetünk az első 6-8 hely egyikén.