Sem a lányok, sem utánpótlás csapataink nem pihentek a hétvégén.

DSC_0062U19. Gyirmót – Dunaújváros 1-13
Dunaújváros: Késmárki, Abért (Hercsik), Katona, Koval, Bartha K., Vajda (Vitos), Tamaskó, Kercsó (Bartha R.), Polacsek, Nagy (Csányi), Takács (Ásványi)
Góllövők: Katona, Koval, Vajda, Tamaskó (2), Polacsek, Nagy (5), Ásványi, Csányi

Jakab Elek: A tabella második helyén álló Gyirmót ellen magabiztos győzelmet arattunk. Játékunk folyamatosan fejlődik, ami növeli a győzelmünk érékét. Háromgólos vezetésünk után kissé figyelmetlenné vált a játékunk és gólt kaptunk, de szerencsére hamar növeltük ismét az előnyünket és innen magabiztosan haladtunk a győzelem felé.

U17. Gyirmót – Dunaújváros 0-4
Dunaújváros: Tóth P., Holentoner, Hompót, Topp (76. Parádi), Vajda, Hamar E. (76. Tóth B.), Mezőssy, Tóth Á., Dobos, Hamar I., Novák
Góllövők: Dobos (3), Hamar I.

Lőrincz Emil: Kemény ellenfélnek bizonyult a győri csapat, agresszívan, sokszor szabálytalanul játszottak. Nem volt könnyű, kihagytunk egy-két nagy helyzetet. Második félidőben már felpörögtünk, akkor már a Gyirmót csapata át sem jött a mi térfelünkre.

U15. Dunaújváros – Honvéd 4-2
Dunaújváros: Németh, Slett, Balogh, Garda, Halász, Behán, Perjési, Palotai (70. Vajda), Schnierer (75. Gertner), Kovács, Rácz (77. Kocsis)
Góllövők: Rácz, Balogh, Garda (2)

Arany Dávid: Pokolból a mennybe jutottunk, mert az első félidő végén kettővel vezetett már a Honvéd és onnan fordítottunk a második félidőben. Az első félidőben is jobban játszottunk, de a második játékrészben mindent egy lapra tettünk fel. Annyit kértem a szünetben, hogy higgyék el, győzhetünk. Teljesen megérdemelten nyertünk.

U14. Dunaújváros – Honvéd 0-8
Dunaújváros: Lukács, Szabó B., Veszeli (41. Schnierer), Szabó Z., Kozma, Gálfi, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Dorogi (73. Szabó J.), Bakos, Farkas (63. Pálfi), Németh (41. Bagó)

Salamon Miklós: Egy jó csapat volt az ellenfelünk, de ezt tudtuk előre. A játékosaimon már a mérkőzés elejétől látszott, hogy túlságosan tisztelik őket, ezáltal szinte semmit se vállaltak fel, ha mégis,azok javarészt nem sikerültek. A félidőre jelentős hátrányba kerültünk.
Az öltözőben kértem, hogy felejtsük el az első játékrészt, új célt tűztünk ki magunknak. Nevezetesen, hogy 0-0-ról folytassuk a mérkőzést és nyerjük meg a második félidőt. Egyenrangú partnerei lettünk a Honvédnek, úgy játszottunk, ahogy azt az elejétől vártam volna.

Női felnőtt: Debrecen – Dunaújváros 7-5
Dunaújváros: Huszta, Teleki, Pasker, Gulyás, Magyar, Zumbulisz, Somogyi, Szatmári, Nagy, Varga, Szabó (34. Bácsi)
Góllövők: Pasker, Zumbulisz (3), Nagy

U17 lány: Debrecen – Dunaújváros 16 – 1
Dunaújváros: Vászon, Fülöp, Mészáros, Gyolcsos, Áldott, Orbán, Tóbiás, Dénes, Mogyoródi, Rafael
Góllövő: Áldott