Utánpótlás játékosaink szombaton felemás sikerrel vették a fordulókat. U17-es csapatunknál megtört a veretlenségi széria, 9 győztes mérkőzés után 3-1-re kikaptak Siófok együttesétől.

uphetvege

U19 Siófok – Dunaújváros 1-2

Dunaújváros: Késmárky, Bartha R. (46. Rajszki), Katona, Bartha K., Keresztúri, Abért, Polacsek (56. Kis B.), Kercsó, Nagy (71. Csányi), Vajda, Takács (88. Vitos)

Góllövők: Kercsó, Rajszki

Jakab Elek vezetőedző: Értékes győzelem a jó erőkből álló Siófok ellen. Játékosaink a hétvégenkénti két mérkőzés terhelése miatt kissé fáradtan játszottak, de győzelmünk értékét növeli, hogy nagyszerű küzdőképességgel hozták a mérkőzést.

 

U17 Siófok – Dunaújváros  3-1

Dunaújváros: Tóth P., Holentoner, Hompót, Topp (82. Hollósi), Hamar E.(82. Parádi), Tóth Á., Dobos, Novák, Vajda, Hamar I. (58. Mezőssy), Boldizsár

Góllövő: Tóth Á.

Lőrincz Emil vezetőedző: Egy jókor jött pofon többet ér minden győzelemnél. Nem játszott jobban az ellenfél, sokat hibáztunk és ezt a Siófok kihasználta.

 

U15 Dunaújváros – Cegléd 4-3

Dunaújváros: Gergely, Behán, Balogh, Rácz, Halász, Slett, Perjési, Palotai (65. Garda), Schnierer, Kovács, Gertner

Góllövők: Kovács, Perjési, Rácz, Schnierer

Arany Dávid vezetőedző: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen 20 perc után vezettünk 3:0-ra. A srácok ebben az időszakban maximálisan betartották a megbeszélt taktikai utasításokat, nagyszerűen futballoztunk. Ezután következett egy 7 perces rémálom, amelyben a Cegléd kiegyenlített.  Minimalizálnunk kell a hibák számát. A második félidőre újra felébredtünk és megérdemelten nyertük meg a találkozott. Sőt több góllal kellett volna nyernünk, a játékosoknak meg kell tanulniuk a mérkőzés elejétől a végig koncentrálni.

 

U14 Dunaújváros – Cegléd 0-4

Dunaújváros: Lukács (41. Juhász), Szabó B., Veszeli, Szabó Z. (59. Németh), Kozma, Schnierer, Bakos, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Bagó, Dorogi (68. Dudás), Farkas (63. Pálfi)

Salamon Miklós vezetőedző: Jó mérkőzésnek indult, mind a két kapu előtt kialakultak helyzetek, abszolút egálban voltunk az ellenfelünkkel, pedig fizikailag erősebbek voltak majdnem minden poszton. Az első gólt egy kapitális hiba előzte meg, ami merőben befolyásolta a folytatást. A vendéggyőzelem reális, a gólkülönbség viszont nem.