Kivételesen pénteken játszottak bajnoki mérkőzést U19-es és U17 csapataink. Mindkét korosztály itthon fogadta Csákvár együttesét és győzelemmel zárták a találkozót. Az ifjabbak szó szerint leigázták a szintén Fejér megyei csapatot, viszont az idősebbek veretlenül, magasan vezetik a bajnokságot a 11. forduló után.

ujvaroscsakvar

U19 Dunaújváros – Csákvár 2-1 (2-1)

Dunaújváros: Győrfi, Szellák, Kereszturi, Katona, Bartha K., Takács (62. Bartha R.), Abért, Vajda, Koval, Nagy (80. Csányi), Kis

Góllövők: Abért, Koval

Jakab Elek vezetőedző: Az ellenfél szervezett védekezését nehezen játszottuk át. Ehhez az eddigieknél sokkal nagyobb akarati tényezőkre lett volna szükség. Az mindenképpen növeli a győzelmünk értékét, hogy végig irányítottuk a játékot, de a nyugodtabb eredményhez az ellenfél kapuja előtt több kreativitásra lesz szükség.

 

U17 Dunaújváros – Csákvár  10-2 (3-1)

Dunaújváros: Tóth P., Hompót, Vajda, Tóth Á., Mezőssy (46. Parádi), Hamar E., Hamar I., Boldizsár, Dobos, Novák

Góllövők: Hamar E., Tóth Á. (3), Dobos (3), Boldizsár (3)

Lőrincz Emil vezetőedző: A csapat támadójátékával alapvetően meg vagyok elégedve. Annak ellenére, hogy tíz gólt rúgtunk, rengeteg helyzetet kihagytunk és éreztem hiányosságot a védekezésben is. Egy-két szituációban bizonytalankodtunk, de összességében a fiúk megfelelően dolgoztak.