u19u17Az elmúlt hétvégén az U19-es és U17-es csapatunk lépett pályára itthon, és győzedelmeskedett az Újpest együttese ellen. A 9. forduló után mindkét korosztály 27 ponttal, magasan vezeti a bajnokságot, esélyt sem hagyva ellenfeleiknek. A szombati mérkőzésen a fiatalabbaknál mind a három újvárosi gólt Boldizsár Csaba szerezte.

A bajnokságban elért eredmény a 9. forduló után:
UP.

U19 Dunaújváros – Újpest 4-0
Dunaújváros: Késmárky, Bartha R. (Hercsik), Katona, Bartha K., Keresztúri, Abért (Vitos), Polacsek, Kercsó (Badi), Nagy D. (Csányi), Vajda, Ásványi (Kis B.)
Góllövők: Abért, Polacsek, Nagy (2)

Jakab Elek vezetőedző: Az aktuális második helyezett ellen magabiztos győzelmet arattunk, aminek értékét növeli, hogy az első félidőben kifejezetten jó játékot produkáltunk. A második félidőben is mi domináltunk, de kevesebb volt a koncentráció és a helyzeteink kimaradtak.

U17 Dunaújváros – Újpest 3-1
Dunaújváros: Tóth P., Holentoner, Tóth Á., Topp, Vajda, Hamar E. (Parádi), Mezőssy (Hollósi), Dobos, Novák, Hamar I. (Tóth B.), Boldizsár (Pinczési)
Góllövő: Boldizsár (3)

Lőrincz Emil vezetőedző: Nem úgy kezdtük a mérkőzést ahogy terveztük és az Újpest is agresszív támadásokkal játszott. Meg is szerezték a vezetést. A kapott gól után magához tért a csapat és a félidő végén sikerült egyenlítenünk. A második játékrészben a két találat után már miénk volt a mérkőzés, magabiztosan nyertünk. Nem játszottunk kimondottan jól, de az akaratot láttam a fiúkon.

 

Szép volt fiúk!