Utánpótlás játékosaink hozták a “szokásos” győzelmeket, csak U15-ös csapatunk nem bírt felülkerekedni Soroksár együttesén. Lőrincz Emil gárdája ismét brillírozott, 14 góllal alázták ellenfelüket.

utanpot

U19. Dunaföldvár – Dunaújváros 0-2
Dunaújváros: Késmárki (46. Győrfi), Abért (61. Bartha R.), Katona, Keresztúri, Bartha K., Vitos (46. Kis), Koval, Vajda, Kercsó, Nagy (70. Ásványi), Csányi (46. Polacsek)
Góllövők: Vajda, Nagy

Jakab Elek: Nagy akarással, de lassú tempóban játszottunk. A győzelmünket nem veszélyeztette semmi, mert a gyengébb teljesítmény ellenére több nagy lehetőséget kihagytunk, az ellenfélnek pedig nem volt helyzete.

U17. Dunaföldvár – Dunaújváros 1-14
Dunaújváros: Szabó (66. Tóth P.), Hamar E. (66. Parádi), Hompót, Topp (58. Mezőssy), Vajda (66. Pinczési), Máthé (58. Rácz), Novák, Tóth Á., Dobos, Hamar I., Boldizsár
Góllövők: Novák (3), Boldizsár (5), Hompót, Máthé, Dobos, Hamar I., Rácz, Tóth Á.

Lőrincz Emil: A Dunaföldvár csapata eddig mind a négy mérkőzését megnyerte. Keményen és agresszívan lépetek fel, de a srácok jól kezelték a helyzetet. Vannak hibák, melyeket ki fogunk javítani, és még ekkora gólkülönbséggel is végig nagyon szépen játszottak.

U15. Soroksár – Dunaújváros 2-1
Dunaújváros: Németh – Balogh D. – Rudolf – Halász – Garda (Balyi) – Behán – Palotai – Kovács B. (Gertner) – Perjési (Kocsis) – Schnierer (Vajda) – Rácz
Gólszerző: Rácz

Arany Dávid: A találkozót nagyon jól kezdtük, gyorsan meg is szereztük a vezetést. Sajnos ellenfelünk ezután fokozatosan fölénk nőtt, a félidő vége előtt ki is egyenlítettek. A második játékrészben nem találtuk a játék ritmusát, támadásban gyengén szerepeltünk. Teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a Soroksár. De nem adjuk fel céljainkat, tesszük tovább a dolgunkat és gőzerővel dolgozunk a hibák kijavításán.

U14. Soroksár – Dunaújváros 1-6
Dunaújváros: Lukács (40. Juhász), Szabó B., Veszeli, Schnierer, Kozma, Slett, Bakos (64. Szabó J.), Dorogi, Al-Sheraji, Farkas (60. Pálfi), Bagó (49. Németh)
Góllövők: Slett, Bakos, Dorogi, Al-Sheraji, Németh (2)

Salamon Miklós: Az elejétől irányítottuk a mérkőzést, kombinatív játék és jó egyéni teljesítmények jellemezték, de a gólhelyzetek rendre kimaradtak. Mielőtt kiegyenlítetté vált volna a találkozó, sikerült megszerezni a vezetést és ez meg is nyugtatta a fiúkat. A második félidőben minden tekintetben felülkerekedtünk az ellenfelünkön és ez végre az eredményben is megmutatkozott. Újfent elégedett voltam a társasággal, de van még mit javítanunk és tanulnunk.

Női felnőtt: Dunaújváros – Bp. Honvéd 0-6
Dunaújváros: Huszta, Rupa, Horváth, Gulyás, Magyar, Zumbulisz, Somogyi, Szatmári, Nagy, Varga (46. Dénes), Szabó

U17 lány: Dunaújváros – Astra Pécs 1-11
Dunaújváros, Huszta, Csoknyai, Szabó (41. Fülöp), Mészáros, Gyolcsos, Varga, Markovits, Tóbiás, Dénes, Mogyoródi (41. Vászon), Rafael
Góllövő: Tóbiás