A mai sajtótájékoztatón a szombati Ajka elleni találkozót és az előttünk álló Szigetszentmiklósi mérkőzést elemezte Artner Tamás vezetőedző és Eppel Márton, csapatunk játékosa.

ArtnerEppel

Artner Tamás és Eppel Márton

Artner: A csapat nagy örömöt szerzett nekünk is és a szurkolóknak is. Egy olyan együttes otthonában nyertünk, ahova nem győzni mennek az ellenfelek. Mindig fontos az első gólnak a szerepe és hogy meg tudjuk-e rúgni a másodikat. Szerencsére jó ütemben szereztük a találatokat, a második félidőben pedig olyan játékot produkáltunk – a kicsit hitehagyott Ajka ellen -, hogy ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet.

Hétvégén a Szigetszentmiklós gárdáját fogadjuk, ami szintén jelentős mérkőzés, hiszen itthon játszunk és kötelező megnyerni. Szeretnénk úgy elmenni a téli pihenőre, hogy a felső házban tudjunk maradni. Nagyon nehéz találkozóra számítunk, mert az SZTK évek óta az NBII-ben szerepel, és több, rutinos, NBI-et megjárt játékossal rendelkezik. Ennek ellenére a döntetlen is csalódás lenne.

Eppel: Az utóbbi időben nem jöttek a gólok és nagyon örülök, hogy most sikerült kétszer is betalálnom az ellenfél hálójába. Csereként álltam be, mikor már kettővel vezettünk, így felszabadultabban tudtam játszani. A heti edzéseken is éreztem, hogy ez a találkozó önbizalmat adott, jó formában vagyok és remélem a hétvégén bizonyítani is tudom.

Minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy meg kell nyerni. Az Ajka elleni találkozó az egész csapatnak egy plusz motivációt adott. Ha még most szombaton is győzni tudunk az SZTK ellen, az kihatással lenne a hátralévő mérkőzésekre.