Egy hét szünet után, a mai sajtótájékoztatón Artner Tamás vezetőedző és Koszó Balázs, csapatunk játékosa nyilatkoztak az előttünk álló két mérkőzésről és a felkészülésről. Mindketten gratuláltak a magyar válogatott bravúros teljesítményéhez és Artner Tamás ezzel kapcsolatban elmondta, “ahhoz, hogy egy csapat sikert érjen el, oda kell állni mellé és a feltételeket meg kell teremteni hozzá”.

artner_koszo

Artner Tamás és Koszó Balázs

Artner: Három kemény nap után lezártuk a múlt hetet egy Újpest elleni edzőmérkőzéssel, és most készülünk a budaörsi találkozóra. Az Újpest ellen úgy küzdöttek a fiúk, ahogy tétmeccseken kellene. Be kell lőni a gólokat. Remek ellenféllel tudtunk játszani, akik komolyan vették ezt a mérkőzést. A lila-fehérek a legjobb csapattal jöttek ide, felvettük a kesztyűt és nagyon jó játékot tudtunk produkálni.

Nagy csodák már nincsenek a szezon végén. Budaörs a bajnokság meglepetés gárdája, akik jelenleg feljutó pozícióban vannak, és ez óriási dicsőség a részükről. Két jó csapat fog találkozni, benne van a fiúkban, hogy elhozzuk a három pontot. Hátul masszívak vagyunk és fegyelmezettek, de hiányérzetem van a támadásokkal szemben, amit tudatosítottam is a srácokban.

Változni nem nagyon fog a játékos összetétel, Csehi Tamás már pályára léphetett az Újpest ellen, nagyon bízom benne, hogy a következő két fordulóban tudok neki játéklehetőséget adni. Orosz Márkot meg kell műteni sajnos és a többi sérültre sem számíthatunk már ebben az évben.

Koszó: Kisebb sérülés miatt nem léptem pályára a felkészülési mérkőzésen, de egyenrangú partnerei voltunk az Újpestnek. Budaörs ellen természetesen nyerni szeretnénk. Minden olyan dologra fel fogunk készülni, ami veszélyes lehet számunkra. Fontos, hogy berúgjuk a helyzeteket. Szigetszentmiklós ellen sajnos többet kihagytunk.