Artner Tamás hosszabb interjút adott a rangado.hu-nak, ahol a saját és a klub céljairól is beszélt.

Artner

Saját céljairól:

„A hosszú távú tervek azonban itt is arról szólnak majd, ebben biztos vagyok, hogy visszakerüljön a csapat az élvonalba. És az én célom is ugyanez, visszatérni az NB I-be, ha nem itt, akkor máshol – mondja ki kereken, hogy mik a távlati tervei.”

A feljutásról:

„A feljutásról jelen pillanatban nincs szó, a klub anyagi helyzetének stabilizálása a cél, és az, hogy legyen egy stabil másodosztályú csapat Dunaújvárosban. A fiatalítási szabályt betartjuk, rendszeresen játszik két-három tizennyolc éves a kezdőcsapatban – mondja Artner, aki az anyagi körülményekről nem kívánt beszélni, ami azért sejteti, hogy nincs teljesen rendben a helyzet Dunaújvárosban.”

A nehéz kezdésről:

„Krízisről nem beszélhettünk, hiszen egy átalakuló csapatról volt szó. A zalaegerszegi mérkőzés után pedig elindultunk fölfelé, miután kialakult a végleges keret. Átálltunk egy új játékrendszerre, mert nem volt elég labdaszerző középpályásunk. A három-öt-kettes felállás működőképes, ezt az is igazolja, hogy azóta csak egyszer kaptunk ki, Gyirmóton. A csapat folyamatosan fejlődik, kis szerencsével a dobogón is állhatnánk, de ez jelen pillanatban nem volna reális – értékel Artner Tamás.”

 

Teljes cikk itt olvasható: rangado.hu/artner