Artner Tamás vezetőedző és Sóron Tibor, csapatunk ifjú tehetsége már a hétfői, szezonzáró összecsapásra készülnek. A mai sajtótájékoztatón elmondták, hogy a budaörsi döntetlen tisztességes eredmény, Mezőkövesd ellen viszont nehéz az esélylatolgatás. Mindketten győzelemre számítanak a hazai mérkőzésen.

Artner_Soron

Artner Tamás és Sóron Tibor

Artner: A budaörsi mérkőzést rosszul kezdtük, aztán folyamatosan átvettük a vezetést. Kiegyenlítettük a játékot, uraltuk a mérkőzést, de a kiállítás nagy mértékben befolyásolta a végeredményt. Le a kalappal a fiúk előtt, hogy a második helyezett otthonából ponttal jöttünk haza. Ha egyenlő létszámban maradunk, megnyerjük a találkozót.
A Mezőkövesd ragyogóan kezdte a bajnokságot, esélyesek voltak az első helyre, de zuhanórepülésbe kezdtek. Mi rosszul indítottuk a szezont és folyamatosan jöttünk felfelé. Kiegyenlítettek az erőviszonyok, teljesen háromesélyes a mérkőzés. De itthon kötelező nyerni.
Eddig sem rendelkeztünk sok középpályással, Melczer után Petneházi is kiesett, de meg fogjuk oldani. Csehi Tamás ugyan még nem száz százalékos, de be fog kerülni a csapatba.

Sóron: Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést Budaörs ellen, kaptunk egy gólt, és emberhátrányban kellett játszani. De úgy érzem, hogy tíz emberrel is meg tudtuk fogni a hazai együttest. Ez egy igazságos döntetlen.
Ahogy látom a bajnokságot, a csapatok nagy része hasonló játékerőt képvisel. Bármi lehet hétfőn, de természetesen reménykedem a győzelemben. Minden sportember úgy lép pályára, hogy nyerni szeretne. Itthon ez halmozottan érvényes.