Budaörsi_SC2015. november 21-én, szombaton 13 órakor, az őszi szezon utolsó előtti mérkőzésére, Budaörsre utazik csapatunk. Az NBII-ben újoncnak számító Pest megyei klub, az egyik legnagyobb meglepetést nyújtó együttes az idei bajnokságban. A 13. forduló után, 25 ponttal, jelenleg a második helyen állnak. Nyolc győzelemmel, négy vereséggel és egy döntetlennel mindössze két ponttal vannak lemaradva az éllovas Gyirmót mögött, akik ellen egyébként a 6. fordulóban 4-1-es győzelmet arattak.

Az egyik vereséget viszont attól az ajkai együttestől zsebelték be, akiknek mi hatszor betaláltunk a hálójukba. Nekik egyszer sem sikerült. Kompenzálva ezt a hibát, a két héttel ezelőtti bajnoki mérkőzésen Mezőkövesd gárdáját verték idegenben 2-0-ra és Miskei Attila vezetőedző úgy nyilatkozott a találkozó után, hogy „Egy csoda ez a társaság, büszke vagyok rájuk”.

Artner Tamás vezetőedző és Szűcs Lajos csapatkapitány is nehéz mérkőzést jósol, de reméljük sikerül megtörni a csodacsapat menetelését és elhozzuk a három pontot. Hajrá Dunaújváros!