Hétfőn, az őszi szezon utolsó mérkőzésén lép pályára csapatunk a Mezőkövesd együttese ellen. Csehi Tamás és Koval Viktor hazai győzelemre számítanak.

csehikoval

Csehi Tamás és Koval Viktor

Csehi: Ez a sérülés és a hosszú kihagyás nagyon megviselt, de szerencsére helyre jöttem és pályára tudtam lépni Budaörs ellen, ami nagyszerű érzés. Az első 10-15 percben nem kezdtünk jól, és ha nem állítják ki Petneházi Márkot, megnyerhettük volna a mérkőzést.
Hétfőn nehéz meccsre számítok, edzőcsere történt a Mezőkövesdnél, Siófoktól kikaptak, nagyon fognak küzdeni, hogy megnyerjék a találkozót. De azt gondolom, hogy ha ezen az úton haladunk, miénk lehet a három pont. Két és fél hete edzem, érzem, hogy van lemaradásom, de ha pályára léphetek, mindent megteszek, hogy hozzásegítsem a csapatot a győzelemhez.

Koval: A szombati Budaörs elleni mérkőzésen a hazaiak kezdtek jobban, de hamar átvettük az irányítást és nekünk voltak veszélyesebb helyzeteink. Petneházi Márk kiállítása után, próbáltunk még egy-két kontrát, de már nem tudtuk gólt szerezni. Ez egy tisztességes döntetlen, reális eredmény született. Úgy érzem, hogy Mezőkövesdet meg lehet fogni, hazai pályán jó teljesítményt tudunk nyújtani és itthon tarthatjuk a három pontot. Összeállt a csapat, győzni szeretnénk.