jakabA bajnokság 14. fordulójában, a második helyen álló Budaörs otthonába utazott csapatunk . Nehezen indult a mérkőzés, a hazaiak rögtön a 6. percben megszerezték a vezetést (1-0). A folytatásban viszont átvettük az irányítást és Jakab góljával hamar visszavágtunk (1-1). Sajnos Petneházi kiállításával kiegyenlítetté vált a mérkőzés. Az első félidő végén Szűcsnek kellett nagyot védenie, és a szerencse is elkerült bennünket, egy szöglet után Koszó fejese kifelé pattant a kapufáról. Mindezek ellenére a csapat végig keményen hajtott és emberhátrányban is sikerült egy pontot kiharcolni.

Budaörs – Dunaújváros 1-1 (1-1)

Dunaújváros: Szűcs – Lorentz, Gengeliczki, Koszó, Koval (35. Tamaskó), Villám, Petneházi, Jakab (86. Csehi), Czár, Eppel, Fejős (46. Sóron)

Artner Tamás vezetőedző: Az első öt percet nagyon rosszul kezdtük, de a kapott gól után egyértelműen átvettük a vezetést. Mi domináltunk, kiegyenlítettünk és kézben tartottuk a mérkőzést. Sajnos a kiállítás óriási hátrányba sodort bennünket. Ennek ellenére a második félidőben sem tudott az ellenfél igazi nyomást gyakorolni ránk, helyzeteket kialakítani. Csak a szerencse fosztotta meg őket, hogy ne nyerjék meg a mérkőzést. A csapat nagyon hősiesen küzdött tíz emberrel, úgy érzem, hogy így is mi álltunk közelebb a győzelemhez.