A csütörtöki válogatott mérkőzés miatt hétvégén nem lesz bajnoki forduló, de csapatunk nem pihen, hiszen már csak kétszer lép pályára az őszi szezonban. November 21-én Budaörsre utazik együttesünk, 28-án pedig hazai pályán fogadjuk az élmezőnyhöz tartozó Mezőkövesd gárdáját.

gengeliczkiGengeliczki Gergő győzelemmel szeretné zárni az évet.
“Már az Ajka előtti mérkőzésen is problémát okozott a helyzetkihasználásunk. Amit Ajkán belőttünk, Szigetszentmiklós ellen kihagytuk. Ők a találkozó után örültek az egy pontnak is, mi csalódásként éltük meg, hogy itthon, Soroksár után megint elbotlottunk. Most előre kell nézni. Budaörs egy nagy meglepetéscsapat, hiszen remekül szerepeltek ebben a szezonban. De minden sorozatnak meg kell szakadnia, nem tarthatnak ki a bajnokság végéig. Úgy megyünk oda, hogy nyerni szeretnénk. Biztos vagyok benne, hogy a helyzeteink ott is meglesznek. Gólt kell szerezni.
Mezőkövesd edzői gondokkal küszködik, hiszen távozott Benczés Miklós és jelenleg a szakmai igazgató irányítja a csapatot. Az ilyen változás pedig kihatással lehet a játékosokra is. Nekünk az a fontos, és elsődleges célunk, hogy hazai pályán legyőzzük őket. Optimista a csapat.”