Építsünk közösen futballpályát, támogassuk együtt az utánpótlás-nevelést!

Adókedvezmény, társadalmi szerepvállalás, eredményes utánpótlás-nevelés

A labdarúgás, városunkban fokozatosan emelkedő népszerűségének köszönhetően, közel 500 gyerek edzésigényét kell már biztosítanunk egyesületünkben. A klub által használható 3 db pálya (2 db élő füves és 1 db nagyméretű műfüves), különösen a téli időszakokban, már nem tudja megfelelően kielégíteni a gyerekek igényeit, ezért további fejlesztésekre van szükségünk.
A 2011 nyarán életbe lépett, a Társasági Adóról és az Osztalékadóról szóló 1996.évi LXXXI. Törvény (TAO) módosítása nagyon nagy lehetőséget jelent egyesületünknek is a fejlődésre.
A törvény a látvány-csapatsportok, köztük a labdarúgás részére nyújtott támogatás után, a társasági adóból felhasználható adókedvezmény érvényesítését teszi lehetővé.

Az elmúlt évben, a támogatásnak köszönhetően tudtuk növelni a pályafelületünket két db műfüves pályával (1 db nagyméretű és 1 db kisméretű) és a mellettük megépített öltözővel komfortossá tehettük a gyerekek felkészülését az edzésekre. Egyesületünk a TAO törvény által biztosított lehetőséggel élve ez évben is benyújtotta sportfejlesztési programját, melyet a Magyar Labdarúgó Szövetség elbírált, elfogadott és kiadta a jóváhagyó határozatot, ami feljogosít bennünket a meghatározott összeg fogadására.

A pályázatunkban a gyerekek edzés és versenyzési feltételeinek javítását, magasabb szintre emelését tűztük ki célul.

TAOKeressük azokat a támogatókat,
– akik egyetértenek az egyesületünk fejlesztési céljaival
– akik érdemesnek találják a dunaújvárosi futball klub munkáját
– akik a befizetendő társasági adójuk 70%-át szívesen ajánlják fel a dunaújvárosi labdarúgás fejlesztésére
– akik élni kívánnak az adókedvezmény előnyeivel

További információért és támogatási szándékkal, kérjük, keresse Sztanó Miklós elnökségi tagot! (telefonszám: +36-70-367-1192)