Az elmúlt hétvégén ugyan nem játszottunk bajnoki mérkőzést, de közeleg az őszi szezon vége, már csak két találkozó vár ránk a téli alapozás előtt. Szombaton a bajnokság második helyén álló Budaörs otthonában lépünk pályára, november 30-án pedig zárásként, a szintén élmezőnyben játszó Mezőkövesd együttesét fogadjuk. De nem mehetünk el amellett a történelminek mondható esemény mellett, melyet a magyar labdarúgó-válogatott produkált vasárnap.  Norvégia legyőzésével, 30 év után Magyarország részt vesz a jövő évi Európa-bajnokságon. Szűcs Lajos, egykori válogatott hálóőr és csapatunk kapitánya bízik a sikeres szezonzárásban és örül a válogatott sikerének.


lajosSzűcs:
Nehéz találkozó lesz mindkettő, de szeretnénk kihozni a maximumot ebből a két mérkőzésből. Budaörs egy meglepetéscsapat. Nem titkolták, hogy céljuk a bajnokságban való bennmaradás. Ehhez képest nagyon szépen teljesítenek, a második helyen állnak a tabellán. De szeretnénk megfogni őket és elhozni a három pontot. Itthon pedig kötelező a győzelem.
A labdarúgó-válogatott bravúros szereplése mindenképpen pozitívan befolyásolja a magyar futballról kialakított képet. Még nagyobb érdeklődés lehet a hazai bajnokságok iránt, akár NBII-ben is. Nagyon örülök a válogatott sikerének és úgy gondolom, hogy a mi csapatunkat is feltüzelte ez a győzelem. Nálunk is vannak olyan fiatal, tehetséges játékosok, akik esélyesek lehetnek arra, hogy akár nemzetközi szinten is hozzá tudnak majd tenni a magyar labdarúgáshoz.