Szerdán, a két ifjabb utánpótlás csapatunk mérkőzött Diósdon és mindkét korosztály magasan verte ellenfelét. A két találkozón összesen 27 gól szereztek a srácok! Sajnos a lányoknak nem sikerült ez a bravúr.

U14

Fotó: Pálfi László

U15 Diósd – Dunaújváros 1-10 (0-6)
Dunaújváros: Gergely (65. Németh) – Behán, Rudolf, Garda, Halász, Slett, Perjési (65. Gertner), Palotai, Schnierer, Kovács (30. Balogh), Rácz
Góllövők: Rácz, Schnierer, Perjési (2), Balogh (4), Palotai (2)

Arany Dávid vezetőedző: A mérkőzés tökéletesen illeszkedett a heti programunkba. Hétvégén ugyanis a szezon rangadója vár ránk, egész héten erre az összecsapásra készülünk, teljes erőbedobással. A szerdai találkozóra egy felkészülési mérkőzésként tekintettünk, természetesen a kellő tiszteletet megadva az ellenfelünknek. Hasznos volt “élesben” is kipróbálni dolgokat, illetve gyakorolni bizonyos játékelemeket.

Kérünk mindenkit, aki teheti látogasson ki a szombati rangadóra, csapatunknak mindenképpen kell majd a szurkolás. Biztos vagyok, benne a srácok szívüket-lelküket kiteszik, majd a pályára.

U14 Diósd – Dunaújváros 0-17 (0-6)
Dunaújváros: Lukács (52. Dudás) – Szabó B. (41. Szabó J.), Kozma, Veszeli, Szabó Z., Gálfi, Bakos, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Bagó, Dorogi, Pálfi
Góllövők: Bakos (3), Szabó B., Al-Sheraji Rauf Mohamed (6), Bagó (3), Dorogi, Szabó Z. (2), Szabó J.

Salamon Miklós vezetőedző: Már az első pillanatokban kiderült, hogy egy gyengébb képességű csapat ellen játszunk, akik meg sem próbálták kihozni a labdát. Ezért úgy éreztem,hogy jó edzőpartnerek lesznek és alkalmazhatunk pár begyakorolt dolgot. Sajnos sokszor csapott át önzőségbe a játék, mivel érezték a fiúk, hogy jobbak, mint az ellenfelük. Nem az összjáték dominált. A második játékrészben aztán módosult a helyzet és szemre is szebb és eredményesebb támadásokat vezettünk.

Leány U17 Dunaújváros – Miskolc 1-4 (0-3)
Dunaújváros: Huszta – Fülöp, Mészáros, Gyolcsos, Szabó, Varga (77. Vászon), Dénes, Teleki, Tóbiás, Rafael, Markovits (50. Mogyoródi)
Góllövő: Tóbiás

Vígh György vezetőedző: Miskolc jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban, nagyon jó képességű gárda. Hősiesen játszottunk, a második félidőben egyenlítési lehetőségünk is lett volna, ezt elhalasztottuk.