Ismét gólzáporos hétvégét produkáltak utánpótlás együtteseink. Akár itthon, akár idegenben léptek pályára, győzedelmeskedtek fiatal játékosaink. A négy korosztály összesen 31 gólt szerzett a bajnoki mérkőzéseken. Gratulálunk a fiúknak!

IMG_6135

Fotó: Pálfi László

U19: Komárom – Dunaújváros 1-8 (1-4)
Győrfi – Badi, Katona, Kereszturi, Bartha K., Bartha R., Szellák, Takács (Vitos), Ásványi, Nagy, Kis (Csányi)
Góllövők: Kereszturi, Nagy (3), Szellák, Takács, Bartha K., Ásványi

Jakab Elek vezetőedző: Bizonytalan kezdés után, fokozatosan javult a játékunk. A hétközi komoly nemzetközi mérkőzés tapasztalatait is felhasználva egyre határozottabban érvényesítettük akaratunkat. A párharcokban is eredményesebbek voltunk, ami gólokban is megmutatkozott. Az ellenfél vezetése után gyorsan egyenlíteni tudtunk és fokozatosan növeltük előnyünket, ami a második félidőben magabiztos játékkal is párosult.

U17: Komárom – Dunaújváros 0-7 (0-1)
Dunaújváros: Tóth P. – Holentoner, Hompót, Topp (Hamar I.), Vajda, Hamar E., Mezőssy, Tóth Á., Novák, Dobos, Hollósi (Boldizsár)
Góllövők: Hollósi, Hamar I. (2), Boldizsár (2), Novák, Dobos

Lőrincz Emil vezetőedző: Nehezen kezdtük a mérkőzést, mert az ellenfél teljes védekezésre állt be. A második félidőben már jobban ment a csapatnak és magabiztosan, jól játszottak. A komáromi együttes már át sem jött a mi térfelünkre. Arra törekedtek, hogy minél kevesebb gólt kapjanak.

U15: Dunaújváros – Rákosmente 9-0 (3-0)
Dunaújváros: Németh (Gergely) – Balogh, Behán, Rácz, Halász, Slett, Perjési, Palotai (Rudolf), Balyi (Schnierer), Kovács, Gertner
Góllövők: Kovács (2), Perjési, Rácz, Balyi, Gertner, Balogh (2), Schnierer

Arany Dávid vezetőedző: Kellemes időben, egy szimpatikus ellenfél ellen, önbizalom növelő győzelmet arattunk. Az előttünk álló hetekben két kemény rangadó vár ránk, azért is volt rendkívül fontos a fölényes győzelem ezen a mérkőzésen. A sikert a helyén tudjuk kezelni, még rengeteg teendők van, de jó úton járunk.

U14: Dunaújváros – Rákosmente 7-1 (2-0)
Dunaújváros: Dudás (Lukács) – Szabó, Veszeli, Schnierer, Szabó Z., Gálfi, Bakos, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Bagó (Pálfi), Dorogi, Farkas (Kozma)
Góllövők: Bakos, Al-Sheraji Rauf Mohamed (3), Bagó (2), Kozma

Salamon Miklós vezetőedző: A csapat a mérkőzés elejétől a végéig uralta a játékot, esélyt sem hagyva az ellenfélnek a kibontakozásra. Ráerőltették az akaratukat az ellenfelükre és mivel érezték, hogy jobbak, mint a vendégek, élvezték a játékot. Szép támadásokat és gólokat produkáltak a srácok, ha a vendégek gólhelyzetbe kerültek, az csak a saját hibáinknak volt köszönhető.