Egy győzelem és két vereség a hétvégi mérleg az utánpótlás korosztályok bajnokságában. Arany Dávid csapata egy góllal verte a III. kerületet idegenben, a fiatalabbak sajnos vesztesként hagyták el a pályát Budapesten. U17-es lányaink Gyulára utaztak és súlyos vereséget szenvedtek a békési együttestől.

IMG_6180

U15 III.kerület – Dunaújváros 0-1 (0-0)
Dunaújváros: Németh – Balogh, Behán, Garda, Halász, Slett, Perjési (82. Rudolf), Palotai, Schnierer (76. Vajda), Kovács, Rácz
Góllövő: Rácz
Arany Dávid vezetőedző: A várakozásoknak megfelelően igazi rangadót hozott a mérkőzés. A srácok végig rendkívül fegyelmezetten játszottak, külön örömteli volt számomra, hogy kapott gól nélkül sikerült lehoznunk a találkozót. Ellenfelünket is megilleti a dicséret, hiszen egy jó mérkőzéshez két csapat kell.

U14 III. kerület – Dunaújváros 4-1 (2-1)
Dunaújváros: Dudás (41. Lukács) – Szabó B., Szabó Z., Veszeli, Schnierer, Gálfi, Bakos, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Bagó (56. Pálfi), Dorogi, Farkas (41. Kozma)
Góllövő: Bakos
Salamon Miklós vezetőedző: Jól kezdtük a mérkőzést,egyenrangú partnerei voltunk az ellenfelünknek. A fiúk felvették a ritmust.
A második játékrészben már átvette az irányítást a III. kerület, ez a labdabirtoklásban és a helyzetek számában volt észrevehető. Ami még pozitívum, hogy nem omlott össze a csapat. Az utolsó percekben két óriási helyzetet hagytunk ki. A kapott gólokat túlzónak találom, nem volt ekkora különbség a két együttes között.

Leány U17 Gyula – Dunaújváros 7-0 (5-0)
Dunaújváros: Huszta – Fülöp, Mészáros, Gyolcsos, Szabó, Markovits, Somogyi, Teleki, Mogyoródi, Rafael, Csoknyai
Nagy Mónika edző: Eleve védekezésre próbáltunk játszani, az első félidőben nem álltunk oda az emberek mellé. A második játékrészben viszont jobban sikerült teljesíteni. Sajnos sok a sérült, nem volt lehetőség cserére sem.