Gratulálunk az év játékosa címhez! Meglepett a döntés?

–          Kicsit meglepődtem, de nagyon jó érzéssel töltött el, hogy rám szavaztak. Negyedik éve vagyok itt, volt sok jó pillanat, és időszak, de ha tisztán a naptári évet nézzük, úgy érzem, valóban ez volt a legjobb évem.

Villám Balázs

Legemlékezetesebb pillanat 2015-ben?

–           Nagyon vártuk az új gyepszőnyeget, így számonra az első hazai meccs volt a legemlékezetesebb pillanat, a sport részéről, de őszintén szólva, mivel idén lettem apuka is, és azt az érzést semmi sem tudja felülmúlni.

Több poszton is játszottál idén, hol érzed legjobban magam?

–           Igen idén játszottam a négyvédős rendszerben jobb hátvédet, a háromvédős rendszerben, jobb oldali középpályást és belső középpályást is. Utánpótlás szinten középpályás voltam, és a Vasasban is játszottam belül, de mivel az utóbbi időben a védelem jobb oldalán játszottam, kicsit elszoktam a belső középpályás poszttól. Itt minden irányba figyelni kell, míg a jobb oldalon a vonal jó támpontot ad. A bajnokság második felében játszott háromvédős rendszerben, a jobb oldali középpályás poszt tetszett egyébként a legjobban, mert innen beléphettem a támadásokba is.

Hogy telnek az ünnepek?

–          Minden évben a feleségem és az én szüleimet is meglátogatjuk, de idén először, csak hárman voltunk a babával. Felemelő pillanat volt, amikor rácsodálkozott az első karácsonyfájára. Szilvesztert is otthon töltjük, csendesen ünnepelünk egy kis pezsgővel és virslivel.

Mit vársz 2016-tól?

–          Sikeres évet várok, de reális embernek tartom magam, így nem a feljutást tartom értékmérőnek. Remélem összeállunk és megerősödünk tavasszal, hogy a következő évben már reális cél lehessen a feljutás. Köszönöm a csapat nevében is a szurkolók támogatását, mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánok!