Szombaton tartotta hagyományos évzáró ünnepségét a Dunaújváros PASE Labdarúgó Szakosztálya. A felnőtt csapat mellett a klub valamennyi utánpótlás korú játékosa és hozzátartozói, valamint a klub partnerei, a város sportvezetői, egykori dunaújvárosi labdarúgók és az önkormányzat tagjai is meghívást kaptak a rendezvényre. Így közel hatszázan hallhatták Dobos Barna klubigazgató köszöntőjét a Dunaújváros Sportcsarnokban.

????????????????????????????????????

Az évértékelő beszéd után egy videó összeállítást láthatott a közönség az utánpótlás játékosokról, a mérkőzéseikről, a legszebb pillanataikról. Ezt követően kiosztásra kerültek a Futball Iskola és az Akadémia „év játékosa” díjai, U14 csapatunk pedig érmet vehetett át a bajnokságban elért második helyezésért.
Viszokai László és Mészáros István a hazai és nemzetközi játékvezetői tagságban nyújtott kiemelkedő munkájukért vehettek át elismerést a klubigazgatótól, hiszen a két dunaújvárosi szakember példa értékű munkát végzett a 2015. évben.
A klub honlapján lezajlott szavazás alapján Fejős Áront jutalmazta a vezetőség az „év gólja” kategóriában, melyet a fiatal játékos Ajka ellen szerzett az őszi szezonban.
Ráadásként a klub vezetősége felajánlotta, hogy két utánpótlás játékost a 2015-ös évben sportolói díjjal jutalmazza, miszerint nem kell sporttagsági díjat fizetniük a következő esztendőben.

????????????????????????????????????

A rendezvény lezárásaként a felnőtt, a női és az öregfiúk legjobb játékosait is elismeréssel jutalmazta a klub szakmai vezetősége, a Magyar Labdarúgó Szövetség ajándékaként pedig vetítésre került egy rövid összeállítás a magyar labdarúgó-válogatott EB-selejtezőn szerzett legszebb pillanatairól.

Búcsúzóul mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánt a DPASE.

Az év játékosai csapatok szerint:
U7 Nyerusai Erik
U8 Nagy Dániel
U9 Hegyes Márk
U10 Farkas Dániel
U11 Mészáros Patrik
U13 Somodi Valentin
U15 leány Rafael Laura
U17 leány Varga Fanni

????????????????????????????????????

A női csapat év játékosa Pasker Renáta.
Az öregfiúk legjobb játékosa 2015-ben Ladányi Norbert.
A legjobb felnőtt férfi játékos 2015-ben, ezzel az év játékosa: Villám Balázs.

????????????????????????????????????