statkep2A szubjektív értékelések mellett, a számok is sok érdekességet mutatnak. Sorozatunkban objektív módon, a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza az őszre.

 Az MLSZ fiatalokra vonatkozó ajánlása és a sok sérülés miatt, lassan állt össze a végleges keret nyáron és sok kísérletezés után alakult csak ki a stabil csapat. Ennek is tudható be, hogy ősszel 26 játékos kapott kisebb nagyobb szerepet az őszi szezonban.

Szűcs Lajos volt sokáig a legbiztosabb pont a csapatban, de az utolsó fordulót kénytelen volt sérülés miatt kihagyni, így Czár Ricsi vitte el a pálmát. Ő játszotta a legtöbb percet és Jakab Dáviddal egyetemben, csak ők ketten léptek pályára mind a 15 bajnoki mérkőzésen. Bár a Magyar Kupából gyorsan kiestünk, de azon az egy mérkőzésünkön is végig pályán volt a két játékos, akik így egyetlen tétmérkőzésünkről sem hiányoztak ősszel.

A fiatalok közül Lorentz Márton jutott a legtöbb játéklehetőséghez.

stat3

Kék színnel az MLSZ által meghatározott, fiatal kategóriába tartozó játékosok vannak jelölve, míg pirossal a legmagasabb értéket elérő játékosok.