Utánpótlás csapataink is befejezték az őszi szezont, U19-es és U17-es korosztályunk is az élen végzett, az idősebbek ráadásul nem találtak legyőzőre a bajnokságban.

DSC_0028

U19 Dunaújváros – Dorog 6-1 (2-1)

Dunaújváros: Győrfi – Vitos (85. Bartha R.), Katona, Bartha Kristóf., Keresztúri, Szellák, Bartha Krisztián, Polacsek, Kercsó, Vajda, Csányi (85. Badi)

Góllövők: Katona, Szellák, Polacsek (2), Kercsó, Csányi, Vitos (öngól)

Jakab Elek vezetőedző: Az elmúlt hat napon három mérkőzést játszottunk, ezért hiányzott a frissesség a játékosokból. Ennek ellenére győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna, de a kapu előtti koncentráció nem volt megfelelő, ezért kimaradtak a helyzetek. Őszi szereplésünk hibátlanra sikerült, 14 mérkőzésből 14 megnyertünk, így tavasszal reálisan megcélozhatjuk a feljutást az első osztályba.

 

U17 Dunaújváros – Dorog 8-0 (5-0)

Dunaújváros: Szabó – Holentoner, Hompót, Mezőssy, Vajda, Hamar E. (46. Tóth P.), Tóth Á., Novák, Dobos, Hamar I., Boldizsár

Góllövők: Hamar E., Dobos (2), Boldizsár (2), Novák (2), Tóth P.

Lőrincz Emil vezetőedző: Az előzetes eredmények alapján nehezebb mérkőzésre számítottam. Az első félidőben rendben is ment a játék, rúgtunk öt gólt és sok helyzetet kialakítottunk. A második játékrész gyengébbre sikerült, ez talán köszönhető annak is, hogy már igazából eldőlt a mérkőzés.

 

U17 leány Femina SC – Dunaújváros 5-1 (3-0)

Dunaújváros: Huszta – Fülöp, Mészáros, Markovits, Szabó, Somogyi, Orbán (41. Dénes), Pingor, Tóbiás, Mogyoródi (51. Vászon), Varga

Góllövők: Szabó

Nagy Mónika edző: Sajnos sok a sérült és több játékosom másik korosztályokban is pályára lép. Elfáradtak a lányok, nem volt beállítható csatár, reméljük a tavaszi szezont újult erővel tudjuk kezdeni.