Szombaton és vasárnap rendezzük meg az V. Dunaújváros PASE utánpótlás kupáját, melynek végezetéül az U12 és U13 korosztály csapatai lépnek pályára és mérik össze tudásukat. A kupa fontos célja, hogy a gyerekek téli időszakban is megmérettessék magukat és közös sportolási lehetőséget biztosítsunk, valamint a legjobbakat elismerjük, díjazzuk. A tornán résztvevő gyerekek hideg csomagot kapnak egyesületünktől.
dpase-kupa-2016

Szombaton az U12-es korosztály 8 csapata két négyes csoportban fog játszani egymással. A torna reggel 08.30 órakor kezdődik a Dunaújváros PASE – Ercsi SE mérkőzéssel. A csoportmérkőzések után következnek a helyosztók és a döntő mérkőzés után pedig az eredményhirdetés, melynek várható időpontja 15.30 óra.

Vasárnap pedig a legnagyobbak az U13 -as korosztály zárja az V. Dunaújváros PASE utánpótlás kupát, melyen 6 csapat vesz részt és körmérkőzésekkel döntik el a helyezések sorsát. A kupa reggel 08.30 órakor kezdődik és várhatóan 13.30 órakor tartjuk az eredményhirdetést.

Az eredményhirdetéseken minden csapat emlékoklevélben részesül, valamint a klubunk az első három csapatnak érmet, és serleget ad át. A torna legjobbjait pedig különdíjjal jutalmazzuk. Emlék serleget kap a torna legjobb játékosa, kapusa, hazai játékosa és gólkirálya is.

A torna helyszíne az Arany János Általános Iskola Sportcsarnoka (Dunaújváros, Március 15. tér)!

Sok sikert kívánunk a csapatoknak!