Forrás: dunaújváros online

A Videoton második csapata helyett a Puskás Akadémiával játszanak edzőmérkőzést szombaton délelőtt a Dunaújváros PASE labdarúgói.

Mint arról a közelmúltban beszámoltunk, a bajnoki szünet alatt sem pihennek a Dunaújváros PASE labdarúgói, akik fizikai és technikai munkával igyekeznek minél jobban felkészülni az áprilisi, Szolnok elleni hazai összecsapásra. Mint azt Dobos Barna vezetőedző elmondta, ehhez szükségük van felkészülési mérkőzésekre is, s az eredeti tervek szerint pénteken délelőtt tíz órától a Videoton második együttese ellen léptek volna pályára focistáink a Dunaújvárosi Stadionban.

755941444

Időközben azonban felvette a kapcsolatot csapatunkkal a Puskás akadémia NB I-es gárdája, mely szintén szeretett volna egy edzőmérkőzést játszani labdarúgóinkkal, ezért a DPASE vezetése úgy döntött, hogy a székesfehérváriak helyett a felcsúti gárdával méri össze erejét. A találkozóra szombaton délelőtt tizenegy órától kerítenek majd sort a csapatok, ám aki szeretné látni a dunaújvárosi fiatalokat, annak a helyi stadionnál egy kicsit messzebb kell utaznia, ugyanis az összecsapásnak a felcsúti Pancho Aréna ad majd otthont.