Forrás. dunaújváros online

Az NB II-es pontvadászatot toronymagasan vezető Gyirmót ellen lép a Dunaújvárosi Stadion gyepére szombaton este hét órától a DPASE labdarúgó csapata a bajnokság 23. fordulójában.

Nem úgy alakult a Dunaújváros PASE legutóbbi bajnoki mérkőzése, ahogy azt labdarúgóink eltervezték, ugyanis Dobos Barna tanítványai sima, 4-0-s vereséget szenvedtek az élmezőnyhöz tartozó Csákvár vendégeként. Mint azt a DPASE szakvezetője elmondta, a nagy különbségű vereséget sajnos annak köszönhették, hogy túl sok egyéni hibát vétettek saját kapujuk előterében, s ezt könyörtelenül kihasználta a hazai csapat, mely megérdemelten tartotta otthon a bajnoki pontokat. A találkozón kisebb sérülés miatt nem állhatott a mieink rendelkezésére Abért Bence és Lorentz Márton sem, s az ő pótlásukat nem tudta megoldani megfelelően a csapat.

fotó 1

Melyre újabb nagyon kemény hétvége vár, ugyanis szombaton este hét órától a listavezető, s a feljutás legnagyobb esélyese, a Gyirmót gárdáját látja vendégül a Dunaújvárosi Stadionban. Mint azt Dobos Barna elárulta, a találkozó egyértelmű favoritjának a vendégcsapat számít, s ahhoz, hogy tisztességgel helyt álljanak, mindenképpen el kell kerülniük azokat az egyéni hibákat, melyek Csákváron a vesztüket okozták. A hétvégi összecsapáson jó eséllyel pályára léphet Abért és Lorentz is, ugyanakkor Huszárik Zsolt egymeccses eltiltása miatt biztosan nem állhat majd együttesünk rendelkezésére, mely a két gárda közti jelentős különbség ellenére is elszántan várja a szombat este hét órakor kezdődő dunaújvárosi mérkőzést.