Forrás: dunaújváros online

Új időpontban rendezik meg a Dunaújváros PASE és a Kisvárda NB II-es mérkőzését, melyre szombaton déli tizenkét órától kerítenek sort a csapatok a Dunaújvárosi Stadionban.

Mikor a hét elején véglegesen eldőlt, hogy az MTK és a Vasas NB I-es mérkőzésének a Dunaújvárosi Stadion ad otthont szombaton délután fél öttől, nehéz helyzetbe kerültek a Dunaújváros PASE és a Kisvárda labdarúgói és szurkolói. Az NB II-es bajnokság 25. fordulójában ugyanis este hét órától mérte volna össze erejét a két gárda, szintén a helyi stadionban.

kisvarda

Egy ideig még az is elképzelhető volt, hogy a ki- és beléptetési procedúra miatt akár csúszva kezdődhet majd a mieink összecsapása, ám a Magyar Labdarúgó szövetség versenybizottsága egy huszárvágással megoldotta a problémát, méghozzá úgy, hogy együttesünk találkozóját előrébb hozta. A döntés értelmében a DPASE és a Kisvárda csapatai szombaton déli tizenkét órától húznak szerelést, míg az MTK és a Vasas meccsének kezdési időpontja nem változott, vagyis a mindkét gárda számára rendkívül fontos összecsapást fél öttől rendezik meg.

A szombati program

2016. 06. 30. 12:00 DPASE – Kisvárda
2016. 06. 30. 16:30 MTK – Vasas