A Dunaújváros Stadion a 2016/2017-es bajnoki évben több szektorra lett bontva, biztonságtechnikai és rendezvényszervezési okok miatt.

A stadion ábráján is látható, a pályatest nyugati oldalán helyezkedik el a V.I.P és a média számára kijelölt két szektor, míg a keleti oldalon a hazai szurkolók számára kijelölt ülőhelyek. Ennek megfelelően hazai szurkolóink részére az ülőhelyek kizárólag az öltözőkhöz közelebbi I és a J szektorba válthatóak ki, míg a vendégszurkolók az északi oldalon lévő D szektorokban foglalhatnak helyet.

stadion_rajz_2016_osz

Jegyárak!

A Dunaújváros Stadionban megrendezendő találkozókra a felnőtt belépő jegyek 600,- Forintba, míg a nyugdíjas- és diákjegyek 400,- Forintba kerülnek a 2016/17-es szezonban. Van lehetőség V.I.P jegy vásárlására is, melynek összege 2.500,- forint mérkőzésenként és a jegy birtokosa a mérkőzés ideje alatt vendéglátásban részesül a V.I.P szektorban.

14. év alatt a belépés ingyenes!

Kedvezmények:

– A belépés díjmentes a 14 év alattiak részére (igazolvány felmutatása alapján)

– Diákjegyet 14 éven felüliek számára diák igazolvány felmutatásával lehet vásárolni

–  A nyugdíjas jegyet nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet vásárolni (öregségi, egészségügyi, rokkant, szolgálati idő, előrehozott).

Vendégoldal:

A vendégszurkolóknak a belépés egységesen 600,- Forintba kerülnek a 2016/17-es szezonban.

–  14. év alatt a belépés ingyenes!

Váltson V.I.P bérletet! 

Megéri, hiszen egy mérkőzést így ajándékba kap és vendégül látjuk a mérkőzés alatt!

A V.I.P őszi bérlet ára mindösszesen 20.000,- Forint!

A V.I.P jegy ára egy mérkőzésre 2.500,- Forint!

Kérjük támogassa Dunaújváros labdarúgó csapatát!

Az őszi Támogatói bérlet 50.000,- forint, amely 9 hazai mérkőzést, vendéglátást és egy, a klub emblémájával ellátott ajándék tárgyat tartalmaz!