Az egyesület alapvető célja az utánpótlás-nevelésben, hogy profi, kiemelkedő szintű labdarúgókat biztosítson a klub felnőtt csapata számára. Ezt a célt segíti, a 2015 őszén elindult Talentum programunk. Ennek keretein belül, minden héten, egy napon, a programba bekerült korosztályos játékosok közül (az U17 és U19-es korosztályokból) néhányan a felnőtt csapattal edzenek valamint a versenyidőszakban minden második héten szerdán, játéklehetőséget kapnak a csapat felkészülési mérkőzésein.DSCF3812

 

A program segítségével, már az idei szezon kezdetén is négy tehetséges utánpótláskorú játékos került fel  teljes körű tagként a felnőttek keretébe.

Egyikük a dunaújvárosi születésű védő, Hompót Dániel aki partneregyesületünben a Baracs SE-ben kezdte a labdarúgást. 2011. augusztusában igazolt át hozzánk és azóta folyamatosan tagja klubunknak.

Hamar István középpályás, a 25-szörös válogatott labdarúgó Hamar István fia, 2015 nyarán a Sándor Károly Akadémiáról érkezett. A tavalyi szezonban úgy szerzett 15 gólt, hogy a tavaszi szezonban sérülés hátráltatta.

Tóth Ákos védő Novák Zsombor középpályás 2 éve erősítik korosztályos csapatainkat. Utóbbi 39 góljával a góllövőlista 3. helyén végzett az elmúlt idényben.

A 2015-16-os szezonban mindannyian a II.osztályú U17-es bajnokcsapat tagjai voltak.