Klubunk egyik tehetségét Dobos Áront a múlt héten meghívták az U17-es korosztályos válogatottba. Walesben a hazaiak ellen két mérkőzésen szerepeltek. Az első találkozó 2 – 2-es döntetlennel zárult, míg a második mérkőzés 2 – 1-es magyar győzelem hozott. Áron mindkét mérkőzésen lehetőséget kapott.

Gratulálunk!dobos_aron_10

– Először is nagyon örültem neki hogy meghívást kaptam. Vasárnap a bajnoki mérkőzést követően csatlakoztam a válogatott kerethez. Telkiből már hétfőn hajnalban indultunk is Walesbe és pénteken szintén hajnalban érkeztünk haza. Két mérkőzést játszottunk Wales korosztályos csapata ellen. Első mérkőzést kedden játszottuk ahol 2-2-es döntetlent, míg csütörtökön pedig 2-1-es győzelmet értünk el.

Csapatunk a Dunaújváros zsinórban három mérkőzést nyert meg. Hogyan értékeled a bajnokság rajtját!

– Fontos volt a jó kezdés mindenki számára. Az első mérkőzésen elszenvedett vereség után sikerült 9 pontot szereznünk amivel pillanatnyilag az élbolyban szereplünk. Ez nagyszerű eredmény!

Paks II. elleni mérkőzésen sikerült dupláznod is.

– Igen, sikerült kétszer is betalálnom de nem szeretnék két gólnál megállni.

Hétvégén a Pécs csapatát fogadjuk. Igazi rangadónak ígérkezik, hiszen két kilenc pontos csapat találkozik szombat este. Mit vársz ettől a mérkőzéstől?

– Szeretném ha folytatnánk a győzelmi szériánkat és itthon tudnánk tartani a három pontot. Ennek elérésében én saját jó teljesítményemmel tudnék a legtöbbet segíteni, szurkolóink pedig azzal, ha minél többen buzdítanának minket a helyszínen a Dunaújváros Stadionban.

HAJRÁ DUNAÚJVÁROS!

 

(Slidekép forrása: Dunaújváros Online)