Felnőtt csapatunk holnap megkezdi szereplését az új szezonban. Első ellenfelünk a tavalyi NBIII közép csoportjának 4. helyezettje, az idei bajnokság megnyerésére nagy esélyes Budafok lesz. A vendég csapat vezetőedzője Prukner László aki korábban a Ferencvárost és a Kaposvárt is irányította az első osztályban. Ennek köszönhetően több egykori NB1-es játékosát is szerződtette. Ilyen például Grúz Tamás mellett Oláh Lóránt és Csizmadia Csaba is, bár utóbbi kettő már tavaly is a csapatát erősítette. Rajtuk kívül még másodosztályt is megjárt futballisták is vannak a keretben, mint például Margitics Andor. Fiatal dunaújvárosi csapatunk számít szurkolóink támogatására ezért kérnénk őket, hogy minél többen jöjjenek ki, és szurkoljanak csapatunknak!

Jegyárak!

A Dunaújváros Stadionban megrendezendő találkozókra a felnőtt belépő jegyek 600,- Forintba, míg a nyugdíjas- és diákjegyek 400,- Forintba kerülnek a 2016/17-es szezonban. Van lehetőség V.I.P jegy vásárlására is, melynek összege 2.500,- forint mérkőzésenként és a jegy birtokosa a mérkőzés ideje alatt vendéglátásban részesül a V.I.P szektorban.

14. év alatt a belépés ingyenes!

A vendégszurkolóknak a belépés a hazai jegyárakkal megegyezően alakul.

Kedvezmények:

– A belépés díjmentes a 14 év alattiak részére (igazolvány felmutatása alapján)

– Diákjegyet 14 éven felüliek számára diák igazolvány felmutatásával lehet vásárolni

–  A nyugdíjas jegyet nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet vásárolni (öregségi, egészségügyi, rokkant, szolgálati idő, előrehozott).

mockup04_b