Felnőtt csapatunk a bajnokság második fordulójában a Mórahalomhoz látogatott. A találkozó első félidejében nagy fölényben játszottunk. Komoly lehetőség adódott többek között Tóth Tibor, Király Bence, Páles Tamás, és Ablonczy Gerjén előtt is, ám ezeket nem sikerült gólra váltani. Így gól nélküli döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőt kissé álmosan kezdtük, de az ellenfél nem jutott el helyzetekig. A 62.percben aztán egy kontratámadást után az ellenfél egy erősen vitatható szituációt követően tizenegyeshez jutott. A születésnapos Vaszócsik Viktor azonban nagy bravúrral hárította a büntetőt. Ezután ismét magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést.

Hajdók Gábor egy szép cselt követően tört be a tizenhatoson belülre, ahol buktatták. A jogosan megítélt büntetőt az előző fordulóban is gólt szerző Tóth Tibor higgadtan értékesítette. A hajrára érkezve mindkét oldalon adódtak lehetőségek ám további gól már nem született.

Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Hajrá Dunaújváros!

Mórahalom – Dunaújváros 0 – 1 (0 – 0)

Mórahalom: Halász, Király(Bokányi), Zámbori, Busa(Várda), Zámbó, Magyar, Crkvenjakov, Pócs(Varga), Fodor, Deák, Szalma

Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa

Dunaújváros: Vaszócsik, Hajdók, Csendes, Páles, Csehi, Ablonczy, Blatt, Dorogi(Abért), Király(Kercsó), Dobos(Nyúl), Tóth

Vezetőedző: Dobos Barna

DSCF3897