Megtartotta klubunk idénybeli második sajtótájékoztatóját melyen a felnőtt csapat vezetőedzője Dobos Barna, csapatunk kapusa Vaszócsik Viktor és csatára Tóth Tibor vett részt.

Az első kérdésben a Mórahalom elleni mérkőzésről volt szó:

Dobos Barna: ,,Nagyon nehéz volt megnyerni ezt a mérkőzést, mert a rengeteg kialakított helyzetet nem sikerült gólra váltani. Megnehezítettük saját magunk dolgát, és a szerencse is kellett Vaszócsik Viktor bravúrja mellett. Az ilyen mérkőzéseken minél előbb gólt, gólokat kell szereznünk, mert akkor jobb helyzetbe kerülünk minden tekintetben.”

Vaszócsik Viktor: ,,Nehéz mérkőzés volt mert nem sikerült értékesíteni a helyzeteinket, a második félidőben kevesebb helyzetünk volt. Az ellenfél meg a semmiből kapott egy véleményes tizenegyest amit sikerült megfognom, de összességében örülök, hogy így alakult.”

Tóth Tibor:,,Ez a meccs jobban tetszett nekem mint a Bodafok elleni, több helyzetünk volt és már az első félidőben eldönthettük volna a meccset.”

  • Tóth Tibort a két góljáról is kérdezték:,,Önbizalmat adott, hogy sikerült betalálnom. De nem gondolom, hogy nagy jelentősége lenne, hogy két meccsen két gólt rúgtam, majd ha tíz meccsen tíz gólt szerzek arra azt lehetne mondani, hogy szép teljesítmény.”

A második kérdésben a hétvégi, Paks ellen itthon rendezendő bajnokiról volt szó:

Dobos Barna: ,,Általában nem egy adott ellenfélre készülünk, hanem a saját rendszerünket próbáljuk minél jobbra fejleszteni, de ennek ellenére ki fogjuk őket elemezni. Ismerjük a játékosaikat nem lesz egyszerű dolgunk, de pontokat szeretnénk szerezni. Kellene már a siker hazai pályán, mert legutóbb tavaly ősszel sikerült nyernünk itthon.

Az összállításra vonatkozóan a vezetőedzőnk a következőt válaszolta:,,Természetesen lehet változás, van egy húsz fős keretünk akiből lehet válogatni. Sérültünk,eltiltottunk nincsen.

Vaszócsik Viktor: ,,Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre mint a többi bajnokira. Szeretnénk győztesként elhagyni a pályát, és minél több pontot szerezve feljebb lépni a tabellán.

Tóth Tibor:,,Vasárnap játszik az első csapatuk ezért vélhetően nem fog annyi játékos visszajátszani, de ettől függetlenül nehéz mérkőzésre számítok.

DSCF3917