Dunaújváros – Budafok 1 – 2( 1 – 0 )

Felnőtt csapatunk idei első bajnoki mérkőzésén a Budafok csapatát fogadta. Jobbára a mezőnyben folyt a játék majd a félidő vége előtt egy perccel egy szép támadás végén Király Bence beadására Tóth Tibor érkezett remekül és kapásból szerzett szép gólt. Így 1-0-al vonultak pihenni a játékosok. A második félidő nyolcadik percében egy vitatható szituációban tizenegyeshez jutottak a vendégek, amit Szepessy Róbert révén értékesíteni is tudtak. Csapatunkat kicsit megfogta az egyenlítő gól ennek ellenére adódtak lehetőségek az ellenfél kapuja előtt. Sajnálatos módon a győztes gólt nem mi, hanem a Budafok szerezte Oláh Lóránt révén. Mindent megtettünk az utolsó percekben, hogy egyenlíteni tudjunk. A legnagyobb lehetőség a kilencvenedik percben egy fejest követően adódott de a vendégek kapusa Abu Attila bravúrral védett.

Dunaújváros: Vaszócsik, Hajdók, Csendes, Páles, Csehi, Ablonczy, Blatt, Dorogi(Kercsó), Király, Dobos, Tóth

Vezetőedző: Dobos Barna

Budafok: Abu, Vaszicsku, Csizmadia, Grúz, Margitics, Vég, Nagy(Khiesz), Kovács(Huszty), Szepessy, Oláh, Patkós(Ladányi)

Vezetőedző: Prukner László

Dobos Barna értékelése: ,, Az egyik bajnoki címre esélyes csapat ellen megszereztük a vezetést. A kapott gólok után is volt lehetőségünk ami pozitív dolog. Ezt a mérkőzést a vendég csapat a rutinjának köszönhetően nyerte meg. Többször említettük már, hogy védekezésben és támadásban is kell még javulnunk de ez időbe telik. Gratulálok az ellenfélnek!”

Prukner László értékelése: ,, Ez egy igazi rangadó volt ebben a csoportban, amit a csapategységünknek köszönhetően nyertünk meg. Ezt az is mutatja, hogy vesztes állásnál sem adtuk fel , hanem kűzdöttünk tovább, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok mindkét csapatnak!”

DSC_0049