Felnőtt csapatunk szombaton 18 órakor hazai pályán fogadja a Pénzügyőr gárdáját. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Dobos Barna vezetőedző vett részt.

A Pécs illetve a Dabas elleni mérkőzést a következőképpen értékelte a vezetőedző:

Dobos Barna: ,, A Pécs elleni találkozó egy igazi rangadó volt, amit megérdemelten nyertünk meg. Jól tudtunk a kontrákkal élni, és szép gólokat szereztünk. Bár hallottam a túloldalról, hogy mik voltak a szép gólok, természetesen a Havasi gólja is szép volt, de a mi góljainkról ugyanez elmondható, főleg a harmadikról. Méltó képpen tudtuk köszönteni Böőr Zoltánt ezzel a győzelemmel és azon vagyunk,hogy ez a generáció is érjen el az övéhez hasonló sikereket.”

Ezután következett a Dabas elleni mérkőzés:

Dobos Barna: ,,Jól játszottunk az első félidőben, de sajnos a helyzeteket nem sikerült értékesíteni. A 17.percben kaptunk egy gólt, több nagy védekezési hibát elkövettünk, és nem tudtuk a második félidőben az első félidei játékunkat folytatni. A felnőtt osztályban nem az a lényeg, hogy jobban játszol, hanem az, hogy eredményes legyél. Természetesen támadó szellemben, jó játékkal szeretnénk előrukkolni, főleg hazai pályán, ahova egyre többen jönnek a szurkolóink. Ez egy fiatal csapat. Meg kell tanulnia támadni. és védekezni is, de legfőképpen nyerni.”

Az utólsó kérdés a Pénzügyőr ellen találkozóra vonatkozott:

Dobos Barna: ,,Nem abból kell kiindulni, hogy ki hányadik helyen áll. Nagyon a bajnokság elején járunk, fordulónként nagyot változhat a tabella, így nem azt kell nézni, hogy ők hetedikek, mi meg negyedikek. Szeretnénk megnyerni a mérkőzést. A csapatomnak meg kell tanulni az első perctől a végéig koncentrálni. Erre jó példa volt a Dabas elleni mérkőzés. Ezeket a hibákat sokszor kihasználják az ellenfelek, tehát nagyon oda kell figyelnünk. Szeretnénk itthon tartani a három pontot! “

Az összeállítással a vezetőedző elmondta, voltak betegségek, sérülések, de azért mert most kikaptak nem tervez komoly változtatásokat a kezdőcsapatot illetően.

dsc_0147