Felnőtt csapatunk szombaton 18 órakor hazai pályán fogadja a Hódmezővásárhely gárdáját. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Dobos Barna vezetőedző vett részt.

A Pénzügyőr, a Dunaharaszti, és a Sárrétudvari elleni mérkőzést a következőképpen értékelte a vezetőedző:

Dobos Barna: ,, Egybevenném a három mérkőzést beleértve a Magyar Kupa találkozót is. Minden dicséretet megérdemel a csapat, mert meg tudta nyerni ezeket a meccseket. A csapatunk az egyik legkisebb költségvetésű együttesek közé tartozik jelenleg a harmadosztályban. Ezek a győzelmek, illetve az eddigi szereplés mindenképpen nagyszerű teljesítmény. Szeretnénk ezt folytatni, reméljük, hogy sikerülni fog. Voltak holtpontjaink főleg a két bajnokin. Szerencsére mindegyiken volt több olyan jó teljesítmény, ami át tudta lendíteni a fiúkat a holtponton. Lassan lezárul egy időszak, és kijelenthetjük, hogy pozitív a csapat megítélése a szakmai stáb részéről, és külön örülök neki, hogy a szurkolók részéről is.”

A második kérdés a hétvégén esedékes Hódmezővásárhely elleni találkozóra vonatkozott:

Dobos Barna: ,, Óvatos vagyok a tabellán elfoglalt helyezésekkel, mert csalóka annak ellenére, hogy már eltelt nyolc forduló. Nehéz dolgunk lesz, de folytatni szeretnénk sorozatunkat. Ottvagyunk a dobogón szeretnénk nem kiengedni a kezünkből, de ehhez nagyon sok hétvégén nagyon sok pontot kell szerezni.”

  • Dobos Barna elmondta, hogy elérte a csapatot egy kisebb sérüléshullám, aminek következtében több játékos apróbb sérülést szenvedett. Reményei szerint mindenki rendelkezésre állhat a hétvégén.
  • Az MLSZ Versenybizottság döntése értelmében a Dabas-Gyón elleni hazai mérkőzés új időpontja 2016.10.21. Péntek 18 óra!

dscf40251-600x400