A nyolcadik fordulóban csapatunk a Dunaharaszti gárdájához látogatott. Az első félidőben Vaszócsik Viktor, hárított két óriásit, ezen kívül Király Bencének volt egy kapufája, mielőtt egy szép baloldali támadás után Dorogi Renátó gólt nem szerzett. Így 1 – 0-ás vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben nagyon sokat támadott csapatunk. Komoly lehetőség adódtak Király Bence és Tóth Tibor előtt is. Ezekből egy helyzetet sikerült értékesíteni. Dobos Áron remek kiugratását Király Bence váltotta gólra. Így már 2 – 0-ra vetettünk. A hazaiak mindent megtettek a felzárkózásért de erejükből csak egy gólra futotta Mészáros Dániel révén. Ezután már több gól nem született a mérkőzésen, így teljesen megérdemelten szereztük meg a hatodik győzelmünket.

Gratulálunk!

Dunaharaszti – Dunaújváros 1 – 2 (0 – 1)

Dunaharaszti: Szacskó, Scheiber (Szanku), Farkas, Nyéki, Márton, Dallos, Gacsal, Mészáros, Rétsági, Benke (Kaizer), Bozsik

Vezetőedző: Króner Péter

Dunaújváros: Vaszócsik, Hajdók, Csendes, Páles, Ablonczy (Novák), Csehi, Dobos, Dorogi (Nyicsenko), Tóth, Blatt, Király (Kercsó)

Vezetőedző: Dobos Barna

dscf4004