A hetedik fordulóban csapatunk a Pénzügyőr gárdáját fogadta. Sok esemény a találkozó első félidejében nem történt, végig a mezőnyben folyt a játék. A 14.percben a jobb oldalon vezetett akció végén Blatt Pál 22 méterről hatalmas gólt szerzett ezzel előnyhöz juttatva csapatunkat. 1 – 0-ás félidővel mehettek pihenni a csapatok. Második félidő elején rögtön komoly támadásokba kezdtünk,  ám a lehetőségeinket nem sikerült kihasználni. Majd amikor úgy tűnt, hogy ma több gól nem születik egy szöglet után Páles Tamás érkezett gyönyörűen, és fejelt az ellenfél kapujába. Ezt követően azonban hátul egy apró hibát követően tizenegyeshez jutott az ellenfél, amit Luczek magabiztosan értékesített. Több gól nem született, így teljesen megérdemelten megszereztük az ötödik győzelmünket.

Gratulálunk!

Dunaújváros PASE – Pénzügyőr 2 – 1 (1 – 0)

Dunaújváros PASE: Vaszócsik Viktor – Hajdók Gábor, Csendes Péter, Páles Tamás, Ablonczy Gerjén, Csehi Tamás, Dobos Áron (Nyicsenko Igor Igorjevics a 90. percben), Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Blatt Pál, Király Bence (Kercsó Bence a 81. percben).

Vezetőedző: Dobos Barna

Dobos Barna értékelése: ,,Véleményem szerint sikerült megvalósítani amit elterveztük. Voltak hibáink, ami úgy gondolom, hogy a koncentráció hiányának köszönhető. Blatt Pál gólja megnyugtatott minket, lenyugodtunk és megtettünk mindent, hogy rúgjunk még gólt, ez szerencsére sikerült, így megtudtuk nyerni a mérkőzést. Gratulálok mindkét csapatnak.”

Pénzügyőr: Hajdu Gergely – Feil Máté, Nagy Bendegúz (Pápai Ádám a 85. percben), Rabatin Szabolcs, Karvalics Bence, Sztrunga Zsolt (Rabatin Norbert a 63. percben), Szigeti Attila, Luczek Dávid, Szabó Balázs, Laurinyecz Ákos (Turi Ákos a 63. percben), Biró József.

Vezetőedző: Vatai Attila

Vatai Attila értékelése: ,,Örülök,hogy ebben a gyönyörű stadionban játszhattunk, nyilván látott már magasabb szintet a dunaújvárosi labdarúgás, de úgy gondolom, hogy edzőkollégám évek óta óriási erőfeszítéseket tesz a helyi labdarúgásért. Szeretném arra biztatni a dunaújvárosi szurkolókat,hogy álljanak mögé és támogassák céljaik elérésében. A mérkőzésről az a véleményem, hogy idén még nem játszottunk ilyen jól, a döntetlent megérdemeltük volna, de a gólokat a hazai csapat szerezte, így ők nyertek. Gratulálok mindkét csapatnak.”

dsc_0426